Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można zrobić na HaRepakerze jakiegoś wolniejszego ND Summona tak żeby nie było co jedno uderzenie d/c?

Do tej pory używałem ND Summona przez bypass'owanie maplestory i program Moonlight oraz kod do tego, ale okazał się za szybki jak na mój wolny komputer i chciałbym wolniejszego ND Summona.

Opublikowano

@up

chodzi tez o kompa

ja nie mam osobiscie dc , ale czasami jak za szybko nawalal to mi lagowalo kompa i bot nie wyrabial z resummonem i d/c

@rawko

musisz go resummonowac co kilka sekund (ja daje co 4-5) wtedy nie ma D/C chyba ze jak juz napisalem zamuli kompa

co do spowolnienia go to mozesz sprobowac dodac kilka klatek z animacji do attack1 (podobno nd dziala na zasadzie ze skraca czas mniedzy nimi i jak sie je skasuje jest jeszcze szybszy niz normalnie ;p wiec moze jak dodasz i nie bedzie crasha mapla to bedzie wolniejszy ;p)

Opublikowano

Jest jeden bardzo mądry temat na tym forum . Jest to : Odpowiedzi na nurtujące pytania .

@rawko nic dziwnego że miałeś dc jak nie robiłeś od nowa summona

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Ja próbuje robić summona co atak, ale mam takie duże lagi, że niezależnie od tego mnie wywala np. na gryphonach

Opublikowano

Wlaczacie bota i trainera, ustawiacie ze ma uzyc skilla summona tzn zeby sie zrespil co 2-3s i w trainerze dajecie na NDSM (nodelay summon)

i jedziecie...ale trudne zastanawiam sie nad tym oj długo...hmmm az cale 10sekund...

Opublikowano

musisz miec harepackera (a do niego potrzebny jest netframework 3.0)

harepackerem otwierasz skill wz i tam znajdujesz id skill ktorego animacje czy co tam chcesz usunac

i to by bylo na tyle tak w skrocie

Opublikowano
Wlaczacie bota i trainera, ustawiacie ze ma uzyc skilla summona tzn zeby sie zrespil co 2-3s i w trainerze dajecie na NDSM (nodelay summon)

i jedziecie...ale trudne zastanawiam sie nad tym oj długo...hmmm az cale 10sekund...

10 sekund to ja mam ustawiony resp summona

bo kasa leci za poty

Opublikowano

OMg, chodzilo mu o nd pewnie;D poszukaj na mpc . com tam czytalam temat o semi nd summona ;) polecam!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano
OMg, chodzilo mu o nd pewnie;D poszukaj na mpc . com tam czytalam temat o semi nd summona ;) polecam!

Jesteś pewien, że widziałeś to na mpc forum.com ? bo ja już tam szukam dłuższy czas, nawet wspomagam się opcją crtl+f i ani śladu semi nd ;o

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

Opublikowano

eh. odwiedzam tyle stron ze niemam bladego pojecia :D

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.