Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Brick-Force

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brick-Force to pierwsza na świecie, darmowa strzelanka w otwartym świecie, która zostanie wydana wiosną 2012. Buduj i dziel się mapami na swoim smartfonie, tablecie, w przeglądarce i sieciach społecznościowych. Graj gdzie chcesz i kiedy zechcesz.

Build

Stwórz fantastyczny świat cegła po cegle. Graj sam lub ze znajomymi i zaprojektuj wymyślone przez siebie mapy.

Share

Dziel się mapami ze światem i pozwól innym bawić się na Twoim wirtualnym placu zabaw.

Play

Wybierz jedną z wielu map i rozpocznij dynamiczne polowanie na innych graczy.

Co by się stało, gdyby połączyć Minecrafta z grami MMOFPS? Odpowiedź jest prosta: Brick Force.

Co gra będzie czerpie z Minecrafta? Gracz ma możliwość stworzenia własnej mapy, poprzez budowę świata z klocków - czyli dokładnie tak jak w Minecraft. Tu również, jedynym ograniczeniem jest ludzka wyobraźnia. Aby urozmaićić mapy, przygotowano szereg tekstur do wyboru.

Już dzisiaj wszyscy chętni do obejrzenia gry mogą zarejestrować się do testów wersji beta na http://www.brick-force.com/pl

DLa smaka dorzucę jeszcze dwa filmy

http://www.youtube.c...ayer_embedded#!

Co wy na to ???

mychemv.png

Opublikowano

Świetna gra :) Co byście potem powiedzieli na dział dla tej gry ?

Ja bym chętnie taki zobaczył ;P

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

Opublikowano

Nie dopatrzyłem ale gra jest w wersji Closed Beta . Można dopiero będzie w nią grać od 28 lutego :) Polecam wam rejestrowanie się to testów bo kto wie co się może stać na tym świecie ( Chodzi o możliwość braku miejsc)

mychemv.png

Opublikowano

Refresh tematu....... Ponieważ widzę, że nikt tu już nie zagląda ( bo temat jest za daleko) a gra jest naprawdę godna uwagi .....

mychemv.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zagram, jutro beta, dostałem już klucz ;)

Sorry za odświeżenie ale może będzie więcej zainteresowanych.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Specjalista
Opublikowano

@TDK2 kiedy dostałeś klucz ? Ja zarejestrowałem sie 15stycznia i dalej nic od nich nie ma.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@TDK2 kiedy dostałeś klucz ? Ja zarejestrowałem sie 15stycznia i dalej nic od nich nie ma.

Jest pewien polski fansite gry tzn blog który jest zaakceptowany tam przez te całe brick force i rozdają tam klucze.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Zarąbista gierka, niestety nie przysłali mi jeszcze klucza, tylko jakieś gadżety :(

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Już był taki temat, ale widocznie Polacy lubią okrywać internet na nowo.

Popatrz kiedy temat został napisany a następnie użyj tej pustej głowy zanim coś głupiego napiszesz

@ a co do tematu jak komuś zależy to podam stronkę gdzie rozdają klucze, pw.

@ Down pokazałeś swój wskaźnik inteligencji, bo to właśnie zrobiłem.

Opublikowano

Niby do wieczora serwery będą gotowe -.-

Tyle dni było a Oni tak to ciągną...

Opublikowano

Jeśli można to poproszę o nazwę tego tego forum z kluczami na PW :)

Wiecie może jakie będą wymagania gry ?

What are the minimum system requirements for Brick-Force?

At the time of writing, the system requirements have not been finalized.

Czyli jeszcze nie wiadomo.

Opublikowano

Ponoć ma być client do gry, nie jestem pewien ale gdzieś słyszałem że będzie miał ok 50 mb, gra na przeglądarkę będzie w późniejszym czasie

@Down

Nie żeby się czepiał ale tu pisze gdzie można w to zagrać. -.-

Posiedział byś trochę na Twitterze albo FB to dowiedział byś się conieco.

Opublikowano
Buduj i dziel się mapami na swoim smartfonie, tablecie, w przeglądarce i sieciach społecznościowych. Graj gdzie chcesz i kiedy zechcesz

Nie żeby się czepiał ale tu pisze gdzie można w to zagrać. -.-

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...