Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]PROSZĘ O natychmiastową pomoc!

*Tabciogaraj*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega grał ostatnio 2 tygodnie temu i chciał sobie pograć, a tu nagle 2 fps w grze, gra się zacina... Ładowanie mapy trwa 5 minut... Komputer ma wystarczający, próbował już zmieniać ustawienia graficzne, ale i to nic nie dało.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Virusów nie ma, skanował komputer. Nic mu się tak nie tnie oprócz MW3 więc wiecie, przed dwoma tygodniami nic nie cięło. Przypomnę, że nic nie pobiera z neta...

Tabciogaraj.png

Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Pewnie jest to samo co w przypadku Black Ops , wyszedł jakiś patch który zdeoptymalizował grę . Przykład w Black Ops mam z kumplem bardzo podobne kompy , nie działała ta gra u nas 2 po pewnym patchu u niego działa u mnie nadal nie ;/ . Jeżeli reinstal nie pomógł i sprawdzanie spójności plików to znaczy że wyszedł podobny patch i kolega sobie nie pogra ;/

Opublikowano

Kolego czytaj wyżej na temat spójności plików, a z kąd wiesz, że nigdy nie pogra? Na tym samym kompie grał...

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Dla pewności niech usunie grę i jeszcze raz ją ściągnie. Mi działa normalnie ze wszystkimi nowymi łatkami jakie wyszły.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Mówił, że próbował już 2 razy reinstalkę, ale to nic nie dało...

Tabciogaraj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...