Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] KillCraft zapraszamy! NON-Premium

kamillozz7k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Witam wszystkich ktorym znudzilo sie granie w singleplayer zapraszam was na moj testowy server minecraft (Posta bedzie aktualny caly czas) ten server jest testowy poniewaz mam zamiar kupic vps-a jest on w trybie survival i jest na nim 120 slotow mamy 4 gb ramu lecz server nie bedzie wlaczony 24/h poniewaz stoi on na moim komputerze zbieram na vps-a bo znudzilo mnie granie na serverach ktore wylaczaja sie po tygodniu dlatego zachecam was do pomocy mi w zbieraniu kasy na server oczywicie ja tez sie bede dorzucal ale nie chcem tylko ja go utrzymywac. Wiec jezeli chcecie z nami zagrac tu macie dane :

IP : 86.171.142.148

TS3 : 86.171.142.148

mozliwe ze zaloze server team-speaka jezeli bedziecie chcieli ale odrazu muwie ze moj komputer nie jest monstrum i nie ogarnie full serva i ts-a :)

wiez zapraszam do gry ja juz na was tam czekam :) !!!

w razie potrzeby piszcie na gg : 23221415

1-388715-560x95.png

---Status servera nie jest dokladnie aktualny---

[Log servera]

2012-02-08 - 17:20 : Problemy z pluginem AuthDB ( Naprawione )

2012-02-08 - 18:56 : Dodalismy anty-xraya

2012-02-08 - 19:00 : Dodalismy lotanie jablek z drzez ( rate dropania 0.05 )

2012-02-08 - 21:43 : Pauza servera na noc ( Przewidywany czas wlaczenia servera to 3 lutego 12:00 )

2012-02-09 - 10:41 : Wlaczenie servera

2012-02-09 - 11:45 : Wylaczenie servera z pododu bezczynnosci ( Wlacze go o 14:20 lub jak ktos napisze na gg )

2012-02-09 - 13:50 : Server wlaczony

2012-02-09 - 14:09 : Dodany zostal serevr TeamSpeak 3 ip : 86.171.142.148 ( Ts3 dalej stoi na komputerze 10 lutego planowane jest kupienie vps-a na minecraft i ts3 )

2012-02-09 - 15:58 : Naprawilismy enchanty, juz nie usuwaja sie po wylogowaniu ( Przepraszamy za bledy )

2012-02-09 - 16:26 : Roboty techniczne ( do 18:00 lub wczesniej )

2012-02-09 - 20:36 : Server zostal wylaczony poniewaz moje lacze bylo za slabe ale zapraszamy niedlugo na naszego VPS-a MAMY NADZIEJE ZE JUTRO JUZ BEDZIE !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

Wcześniej widniała tu zachęta do zagrania na serwerze teraz jednak jest opinia negatywna zapraszam do krótkiej lektury bo warto.

Myślałem że jest fajny dopóki mnie nie spotkało TO: http://ifotos.pl/zob...2-0_rraapxx.png

Historyjka:Admin padł,zabrałem mu itemy zgodnie z naturą survivalowca zebrałem i nie chciałem oddać za to otrzymałem bana.Weszłem na innym koncie a ten d3^^l :D pisze że odbanuje jak oddam itemy(który były na zbanowanym koncie xD)Więc ogólnie tak to jest przeliczyłem się z oceną trzeba jednak zawsze sprawdzać serwery bo nie wiadomo co wypadnie :)

Opublikowano

Wcześniej widniała tu zachęta do zagrania na serwerze teraz jednak jest opinia negatywna zapraszam do krótkiej lektury bo warto.

Myślałem że jest fajny dopóki mnie nie spotkało TO: http://ifotos.pl/zob...2-0_rraapxx.png

Historyjka:Admin padł,zabrałem mu itemy zgodnie z naturą survivalowca zebrałem i nie chciałem oddać za to otrzymałem bana.Weszłem na innym koncie a ten d3^^l :D pisze że odbanuje jak oddam itemy(który były na zbanowanym koncie xD)Więc ogólnie tak to jest przeliczyłem się z oceną trzeba jednak zawsze sprawdzać serwery bo nie wiadomo co wypadnie :)

Po pierwsze pisalem ci wczesniej ze pisze post na forum i prosze nie przeszkadzac po drugie wepchneles mnie do lavy na spawnie wiec opinie niech kazdy sobie sam wynajdzie podczas gry u nas moze ci sie nie podobalo ale to nie znaczy ze innym tez sie nie podoba

-----

i chcialbym zauwazyc ze na ss-ie podanym powyzej widac ze gracz posiada mini mapke ktora jest zakazana w grze wiec sami mozecie sobie wyrobic opinie o tym graczu.

Pozdrawiam :*

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

Sprostuje sprawe:1.W dupie mają inni opinie o mnie :) Tu wystawiamy opinie o serwerze.

2.Sam tam wpadłeś zacznijmy od tego ale widać że nie dociera do Ciebie że główną ideą survivala jest to że trzeba sobie radzić a jak się zginie nie jęczy się o itemy zwłaszcza właściciel serwera.Ten komentarz jest ostrzeżeniem no bo po co grać na survie gdzie cie admin banuje za swoją głupotę bo mu zebrałeś itemy.Zrób inny rodzaj serwera i tam banuj za looting a nie wystawiasz fałszywy opis serwera.Skoro to nie survival to tak go nie opisuj.

Skończyłem,dałeś swoje argumenty ja swoje.Dalsza wymiana zdań już będzie debilna.Więc nie odpisuj bo nie przeczytam.

http://www.mpcforum.pl/topic/536912-prominecarft-s-2-s-non-premium-frakcje-bez-lwc/

Opublikowano

Sprostuje sprawe:1.W dupie mają inni opinie o mnie :) Tu wystawiamy opinie o serwerze.

2.Sam tam wpadłeś zacznijmy od tego ale widać że nie dociera do Ciebie że główną ideą survivala jest to że trzeba sobie radzić a jak się zginie nie jęczy się o itemy zwłaszcza właściciel serwera.Ten komentarz jest ostrzeżeniem no bo po co grać na survie gdzie cie admin banuje za swoją głupotę bo mu zebrałeś itemy.Zrób inny rodzaj serwera i tam banuj za looting a nie wystawiasz fałszywy opis serwera.Skoro to nie survival to tak go nie opisuj.

Skończyłem,dałeś swoje argumenty ja swoje.Dalsza wymiana zdań już będzie debilna.Więc nie odpisuj bo nie przeczytam.

http://www.mpcforum....rakcje-bez-lwc/

nie wpadlem do tego tylko stalem kolo tego i ktos mnie popchnal i ludzie nie musza pisac opinie o tobie tylko widac jakim jestes graczem wiec sami sie zastanowia czy grac czy nie niech wejda i zobacza

Napisal ten ktory nie ma oryginalu i avatara na mpc

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

nie wpadlem do tego tylko stalem kolo tego i ktos mnie popchnal i ludzie nie musza pisac opinie o tobie tylko widac jakim jestes graczem wiec sami sie zastanowia czy grac czy nie niech wejda i zobacza

Napisal ten ktory nie ma oryginalu i avatara na mpc

Czyli według ciebie gracz który nie ma avatara i orginału jest 'Idiotą?'

Co do serva, to szkoda czasu.

Opublikowano

Czyli według ciebie gracz który nie ma avatara i orginału jest 'Idiotą?'

Co do serva, to szkoda czasu.

Czy powiedzialem ze jest idiota ?

to nie moje slowa tylko twoje

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

Wiem dlatego dałem to w '.. Ale to tak zabrzmiało. 'Napisal ten ktory nie ma oryginalu i avatara na mpc' Czyli jak by był jakiś gorszy.. Lepiej nie mieć avatara niż taki który połowa graczy ma..

Opublikowano

Wiem dlatego dałem to w '.. Ale to tak zabrzmiało. 'Napisal ten ktory nie ma oryginalu i avatara na mpc' Czyli jak by był jakiś gorszy.. Lepiej nie mieć avatara niż taki który połowa graczy ma..

chodzilo mi o to ze oskarza mnie nie podstawnie ze nie umiem grac jak sam uzywa modow i gra na nieoryginalnym minecrafcie tu nie chodzilo o sama gre tylko o podtekst tego ze oskarza mnie jak sam nie robi tego !

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...