Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dam rade w v2 ?

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam pytanie , dam rade w v2 jezeli mam 463 defa , fms +9 sr 8 co sie zmieni , i 8 k pz . ? co musze zmienic aby dac ewentualnie

@edit , mam waithacka :> i buffa slabego

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Nie dasz rady, najwyżej bd brał mało mobów na kalte napisz jaka postacią grasz eq itp

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

nie dasz rady.

btw

jaka profesja?

załatw fmsa ze średnimi 20+ z kd, kup eq z hp, żeby podchodziło pod 10k.

do tego buffka 20%+ i załatw jeszcze roski defa jak masz odpowiedni lvl.

Opublikowano

mental , smierta +9 defa +3 speda +2 , 3 bony w tym 500 pz , fms +9 sr 8 ale chce kupic lepszy , zelak +5 , buty 500 pz , ebo +7 srebrna + 6 , naszyjnik 500 pz , mam 550 kk i 2 kamole i 3 bodzie i jescze pare ribkow na zmiane eq tzn dokupienie 2 k hp : ). chodzi mi czy wezme w 2 grupki szponow

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Zrob bufa ok 15% dokup jeszcze jakies 1 k pz i zrob poli p i na marmurkach spoko dasz rade

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Wlasnie to on odgrywa tez role bo nie wiemy jakie eq mozesz zalozyc, jesli nie chcesz podac to odpowiedz czy mozesz wypic potke na obrone atak i szybkosc ataku.

Opublikowano

Masz boja? Odrazu z gory mowie zaopatrz sie w zielone duze poty bardzo sie przydaza dla mentala.

Opublikowano

podkuj zelak do minimum +7 okragła +6/7 eq 500 hp wymień na 1k hp sprzedaj fms i kup lepszego riba z kd +3/4

dad46021fe1a406da440fb00bac82d19.0.gif
Opublikowano

Niedasz rady napewno z tym fmsem w dodatku za malo pz masz zalatw riba dobrego lub fms z sr +25 z kd i cos zdolasz do tego cos na pz z 2 itemki i powinienes dac rade

''Drodzy gracze no litości. Trzeba wielkiej naiwności. Aby ściagnąc keyloggera. I zaczynac znów od zera. Na nic płacze, na nic żale. Tylko expic trza wytrwale. Bo ci GM konta nie da. Więc ogólnie bieda... bieda.''

Opublikowano

Niedasz rady napewno z tym fmsem w dodatku za malo pz masz zalatw riba dobrego lub fms z sr +25 z kd i cos zdolasz do tego cos na pz z 2 itemki i powinienes dac rade

jak napisal wczesniej daje rade po 2 grupki -.-
1363095337-U286162.png
Opublikowano

Lepszy fms z kd kryt+3/4 (zawsze te parę % może uratować ci dupę ) , buff 20%+ ,

,żelak,ebo i srebna moim zdaniem obowiązkowo na +9 ;x

życia masz dużo , deff w miarę ale miło by było jak byś okrągłą +7/8 .

To tyle z mojej strony ;d

bleach%20tag.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...