Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.2.5] Pliki Serwerowe By Wojotss!

Pliki serwerowe 1.1 By wojotss  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?, abym dalej robi? pliki serwerowe? :)

• Tak. Podobaj? mi si?.
    • Nie. Nie napracowa?e? si?.
  2. 2. Jaki plugin chcecie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up2

Chodziło mu o samo włączenie serwera, a nie wejście na serwer ;)

@up

Ale po co i jakie rangi? :)

@2up może dlatego, że w propretires miałeś inne ip podane :P

JESTEM DZIEWCZYNA ! : D

Spoczko : D

Nie wiem czemu wszyscy mnie mylą :/ Czy chłop se ustawi serce na avka?

xD

Pozdro :)

Opublikowano

@Coronettka sa takie osoby co se ustawiaja facetow na awki i normalnie mozna sobie pomtslec, ze tylko dziewczyna tak zrobi, ale znajda sie i takie hamulce (czytaj pedaly), ktorzy se ustawiaja ronalda. Tak samo jest z kwiatkami, sercami etc.

@Coronettka sa takie osoby co se ustawiaja facetow na awki i normalnie mozna sobie pomtslec, ze tylko dziewczyna tak zrobi, ale znajda sie i takie hamulce (czytaj pedaly), ktorzy se ustawiaja ronalda. Tak samo jest z kwiatkami, sercami etc.

DBSTP

Opublikowano

Już jutro będzie wersja v1.6 z kilka tylko poprawkami, bo nie miałem żadnych propozycji czy uwag od was.

Więcej informacji na temat nowej wersji jutro.

Opublikowano

Siema, mam problem, mianowicie ściągnąłem pliki, wszystko git tylko gdy chce dodać rangę to wpisuje w konsoli pex user Bartas set group Administrator, i gdy wpisze pex user by zobaczyć rangi to pisze że Bartas jest nadal jako Gracz, poniżej zamieszczam screena i proszę o pomoc. Pozdrawiam.

77226884167041910911.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...