Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.2.5] Pliki Serwerowe By Wojotss!

Pliki serwerowe 1.1 By wojotss  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?, abym dalej robi? pliki serwerowe? :)

• Tak. Podobaj? mi si?.
    • Nie. Nie napracowa?e? si?.
  2. 2. Jaki plugin chcecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładne pliczki.

Do kolegi powyżej, jest i Essentials, ale obok i iConomy, i ChestShop, gdyż twórca Essentials chciał osiągnąć coś nieosiągalnego, czyli plugin uniwersalny. Jest niedopracowany sam w sobie, więc należy go udoskonalić iConomy.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rzeczywiscie. A pozatym niedużo graczy zna komendy do ekonomii i 'skrzynkowego sklepu' w Essentials, więc lepiej dla serwera będzie z tymi najbardziej używanymi pluginami jak własnie ChestShop i iConomy. Nie będzie miliona pytań od graczy na temat komend :)

@edit

Trochę to nielogiczne co napisałem, ale innaczej nie potrafię ;)

Opublikowano

Te pliki są takie sobie. Jak dla mnie za bardzo przeładowane ale co kto woli :) Jeśli masz zamiar napisać coś w stylu 'to zrób lepsze' - uważaj ;)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Witaj, pliki są ekstra, ale mam sprawę, jak komendą dodać komuś rangę?

INTERESUJĘ SIĘ:

1. Tworzeniem, wgrywaniu i konfigurowaniu plików do Counter-Strike

2. Szukasz pomocy? Skontaktuj się ze mną poprzez:

Steam: marcin4642

Opublikowano

@up

Czytaj posty na poprzedniej stronie :)

Ładne pliczki.

Do kolegi powyżej, jest i Essentials, ale obok i iConomy, i ChestShop, gdyż twórca Essentials chciał osiągnąć coś nieosiągalnego, czyli plugin uniwersalny. Jest niedopracowany sam w sobie, więc należy go udoskonalić iConomy.

Opublikowano

Miło mi, Wojotss, że zacytowałeś moją wypowiedź!

Oczywiście, potwierdzam. Musi być iConomy, bo chyba potrzebny jest nam jeszcze ChestShop, a z tego co wiem, to bez iConomy się nie obejdzie.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Wojotos ja mam problem :( pobralem plugin na rangi i na serwerze nie wystwietlaja mi sie na chacie moglbym cie prosic o pomoc? z gory dziekuje.

1336677948f6f59ac213366.gif

Daj + to tylko chwilka a zawszę da trochę szczęścia!

Opublikowano

@up

Po pierwsze Wojotss :)

A tak wogóle wgrałeś do swoich plików TYLKO plugin odpowiadający za rangi, czyli GroupManager? Jeśli tak to wina najprawdopodobniej stoi po stronie twoich plików. Skopiuj tagże plugin EssentialsChat i i cofnig Essentials :)

Opublikowano

Istnieje wiele innych pluginów odpowiadających za Chat, i wybacz, ale akurat EssentialsChat nie polecam. Mieszanka PermissionsEX + iChat jest lepsza.

Opublikowano

Essentialschat ma buga spamuje i laguje strasznie serwer moim zdaniem do kitu to jest ;/

1336677948f6f59ac213366.gif

Daj + to tylko chwilka a zawszę da trochę szczęścia!

Opublikowano

@ref

Wypowiadajcie się, bo nudą wieje ;)

A tak btw. zobaczcie pracę na konkurs 'Najlepszy Spis Map Minecraft' ! :)

http://www.mpcforum.pl/topic/626633-k-spis-map-escapeadventure/

Opublikowano

Next wersja, masz na myśli np. Survival? No niestety mało mam ostatnio czasu. Jeśli znajdę czas to je zrobię, ale bardzo pomógłbymi ktoś, kto zrobiłby napis 'Survival'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...