Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da rade taki zestaw?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ,mam takie pytanie. Czy grajac postaciami takimi jak Uzdro ,Czarodziej ,Mag itp. istnieje mozliwosc zestawu Rozdka 1h + tarcza z dmg magicznym? Moze wyjdzie to na lepiej nie?

61093c6efb.png

Opublikowano

Rozumiem, lecz o ile się nie mylę to jest bon =), który jest aż

trwałość przedmiotu spadnie do 0 po prostu do niczego się

nie nadaje. Najlepszym wyborem jest 2h staff.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Nie wiem jak nauczycielka ,ale moja koleżanka z gildi grała właśnie 1h staff +shield i wcale dobrze tłukła + miała obronę bo często na uzdro siada agro.

Tak,więc nie wiem czy to nie najlepsze rozwiązanie ,ale jak tam kto uważa ;))

Opublikowano

Mag peciarz to tak :

Deva - 2h staff , bądź 2h buława ,ale lepszy staff bo ma większy atak magiczny przez co podnosi ilość odzyskanych hp.

Asura - sztylet + tarcza , bądź 2h staff .

Innych opcji nie ma ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podstawowy problem jest taki że poki co nie ma tarczy [+++] r7 z bonem magiczny atak.

Błąd ma być naprawiony ale kiedy to nastąpi nie wiadomo.

/Otrzymałeś ostrzeżenie na pw. Następnym razem skończy się warnem.

Niech będzie to przestroga dla innych .

NIE MOŻNA ODKOPYWAĆ TEMATÓW

/Rakocy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kler najlepiej się sprawuje ze stuffem 2h i ja miialem na swoim alcie late z bonem na obrone i nie zjeżdzał ta szybko , a wręcz ładnie nawet agro trzymał.

Bishop ( kapelan) tutaj możesz dowrać laskę 2h albo mace i shield w zależności ja się chcesz nie zrobić i lase 2h i nastawic czy na at. mag. czy na fizyczny połączony z odrobina magicznyych zastrzyków.

Warlock i MC najlepiej się spisują z laską 2h co jest oczywiste ;]

MB - tak jak toś już pisał lask 2h lub sztylet i tarcza ale z własnego doświadczenia wiem że MB z lasą 2h o wiele lepiej wypada niż z tarczą i sztyletem .

Również możesz sobie zrobić tak że masz i lase 2h i las / czy inna bron + tarczę i zmieniać sobie za pomocą litery "v" i sam zobaczysz ja ci się lepiej będzie walczyło.

Dla wszystkich Juggalo na tym zasranym świecie MMFCL !!!! This is Horrcore Shit and I'm The King Of Brutality Bich !

i-love-juggalos_design.png

Opublikowano

Zamykam temat bo go odkopujecie.

@Misquamatus

Czytaj wszystkie posty i nie odkopuj tematu !

Otrzymałeś jedynie wpis nie zmieniający poziom ostrzeżeń ,ale następnym razem pamiętaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...