Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się wyłącza podczas gry

tosiaczek54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z minecraftem.Gdy sobie gram z 20-30min nagle minecraft się wyłącza potem cały laptop. :(

Posiadam laptop Acer Aspire 7730 więcej informacji na tej stronie

http://media2.pl/technologie/39653-Acer-Aspire-7730G-wydajny-notebook-do-gier.html

Laptop się wogule nie przegrzewa ponieważ ma podkładkę chłodzącą.Gdy gram w inne gry też tak się dzieje.Proszę o pomoc.

Opublikowano

To musi być problem laptopa .. Spróbuj zmienić swój system na Windows7 lub XP i powinno się tak nie dziać ..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

próbowałam na xp i na 7 i ale nie dało rady zmienić i nadal mam vista.Moja siostra ma swój komputer na którym ma xp ale u niej minecraft się zacina a jak zmieniłam w tej grze opcje to minecraft się nie zacinał a po godzinie to samo co u mnie wyłącza się , a system xp od nowa był robiony niecały miesiąc temu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie mój laptop się nie wyłącza.Okazało się że to była wina ładowarki bo się spaliła.Laptop został naprawiony a dokładnie ładowarka i został wgrany jeszcze raz system Windows vista

Opublikowano

Czyli wszystko ci działa? Bo jeżeli dalej tak będzie może to być wina tego, że sie laptop przegrzewa. U mnie jest tak samo tyle, że ja mam stacjonarkę :) Wszystko wygląda dobrze a jednak się przegrzewa.

"Życie to gra, a my jesteśmy zwykłymi pionkami"

Opublikowano

Czyli wszystko ci działa? Bo jeżeli dalej tak będzie może to być wina tego, że sie laptop przegrzewa. U mnie jest tak samo tyle, że ja mam stacjonarkę :) Wszystko wygląda dobrze a jednak się przegrzewa.

Tak mi już wszystko działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...