Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pragnąłbym się dzisiaj zapytać o hosting serwerów minecrafta ,a konkretnie który utrzyma najwięcej (i ile) osób bez lagów lub z lekkimi lagami.

1.Serwer Kimsufi 2G

http://www.kimsufi.pl/

2.FreeCraft oferta creeper

http://www.online.freecraft.pl/

3.SoRED 2GB ramu

https://www.sored.pl..._minecraft.html

Jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie.

Jestem wdzięczny za każdą nawet najmniejszą pomoc.

PS.Jeśli znacie jakieś bardziej opłacalne hostingi to dajcie linka lub nazwę.

Opublikowano

Polecam mineserv.eu, moze nie vps ale bardzo dobry. Rowniez polecam platnego shela myshell.pl

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

zgodzę się z @3x up, mineserv.eu jest dobrym sprawnym hostnigiem, sam jeszcze tam nie mam serwera, ale grałem u kolegi i brak lagów, również polecam csrv.pl lecz tam występują lagi i ceny są wysokie, dla przykładu za serwer 3sloty 15złotych, za serwer 10slotów 30złotych, w tej cenie na mineserv.eu masz 20slotów i 1gb ramu (30zł)

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Witaj, posiadam własne maszyny w OVH i mam dla Ciebie propozycje. Nie opłaca Ci się kupować w żadnym hostingu, bo zdzierają z ludzi tylko spore pieniądze. U mnie za 100 zł dostaniesz już 80 slotów, pełną pomoc przez cały dzień na GG, a i o lagach nie ma mowy! ;)

GG: 218830

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem co polecacie ale uważam iż najlepiej będzie wynająć od kogoś cześć dedyka np 3GB ramu. Jeśli ktoś ma coś takiego do zaoferowania to jestem chętny.

Bywalec
Opublikowano

FreeCraft wychodzi najtaniej.

Następnie jest Kimsufi.

A na końcu jest Sored.

Sored trzyma jakość, ale jest prawie o 15 zł droższy od najtańszego. Jeżeli nie rażą Cię pieniądze to bierz Sored.

Następnie Kimsufi, rzadko kto ma tam serwer, aczkolwiek nawet dobry serwer można postawić bo nie jest to aż tak przeciążone.

FreeCraft, nie ma aż tak dobrego panelu i pomocy jak 2 hostingi wyżej, ale jednak utrzymuje to ceną.

Ja osobiście bym wziął FreeCraft.

5jJNSGS.png

Opublikowano
@up

ja ci polecam mineserv.eu i craftserve.pl

Czytaj uważnie - pisał, że dedyk.

FreeCraft wychodzi najtaniej.

Widzisz napis : Sprzedaż wstrzymana ?

SoRed - dobry hosting, brak lagów, normalna cena.

Kimsufi - Jak tak kupujesz, to zdecyduj się jednak na opcję wyżej.

Najlepszą ofertę na razie złożył Ci kolega Radam, za tą cenę możesz się pofatygować ;).

Opublikowano

Patrząc na serwery, które patrzysz - mdli mnie.

Wpisz nawet na google: najlepsze serwery minecraft - Tak wiem, nie można odsyłać do google.

Ale, tutaj chodzi o to, że najlepszymi serwerami np: SoRed - jeden porządny.

Więcej nie trzeba tutaj nic mówić.

OndteAw.png

Opublikowano

Dedyka chcesz ? Proszę bardzo masz ofertę ovh.pl lub biznes-host. Kur** ludzie czy tak trudno zrozumieć że hosting serwerów minecraft to sprzedaż slotowa a serwery dedykowane to serwery za cenę 400 zł. Odsyłam was do google dzieci metina2. Amen

Opublikowano

Żadne dziecko metina! Wypraszam sobie! A jeśli chcesz wiedzieć to dedyki zaczynają się od 120zł około. I niby czemu ktoś miałby mi nie wynająć 2-4 GB ramu na swoim serwerze dedykowanym? Pomyśl zanim napiszesz coś!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...