Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Modyfikacja] Today's Top Posters.

ruku

Hook  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za?

• Tak!
      20
    • Nie!
      1
    • Nie mam zdania. ; |
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zapewne pamiętacie modyfikacje z poprzedniej wresji (3.1.4), która pokazywała top 9 osób, które w ciągu 24h napisali najwięcej postów.

Coś takiego:

http://screenshooter.net/3610353/khxfmio

Uważam, że warto byłoby to przywrócić, tym bardziej, że już jakiś czas temu opublikowane tego moda, ponieważ został znieważony przez InvisionPower.

Download modyfikacji:

http://speedy.sh/Wrzhf/Todays-top-poster.rar

lub z mojego hostingu:

http://ipboard.net.pl/download/Todaystopposter.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/8004251714356a785371a0a057cd728c44572ee147db59dd5e6a0f6ad6bd6ad9/analysis/1328696891/

Instalacja jest bardzo prosta i przyjemna, wchodzimy do ACP -> Aplikacji & Moduły -> Rozszerzenia -> Instalacja -> Wgrywamy pobranego hook'a*, z rozszerzeniem .xml.

*- modyfikacja. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wielkie TAK kiedyś to było i mi sie strasznie podobało potem znikło i lipa :<

Tęskni mi sie za tym ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Heh już jest pełno tego typu różnych modyfikacji.. kolejna na forum, jest zbędna. To ma być forum, a nie oczojebne. Ani ma nie służyć do zabawy itp.

Ehhh kurwa nie po polsku napisałem..

Chodziło mi o to, że to jest forum, a nie choinka, że będzie pełno takich zabaweczek jak topki itp.. Tyle co jest obecnie wydaje mi się że starczy ;)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

To ma być forum, a nie oczojebne.

Aha.

@top

Na nie. Tutaj masz to samo.

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=forums&module=extras&section=stats

Za wysoka.

Opublikowano

@Mroziak, wiem, że coś takiego istnieje, sam z tego korzystam. :C

@RMCF

y.;p

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

ja jestem na tak.

wiem ze pewnie duzo z ludzi tego nie zrobi. ale np jak jest taka modifikacja to lepiej userow zapedza do pomogania np innym usera bo ja nie raz tak mialem wchodze w temat o znam ten blad no ale nie che mi sie pisac i ide se dalej wiem ze duzo ludzi spami ale od tego warny sa

Opublikowano

Najlepiej usunąć TOP 10 polecających bo i tak nikt na to nie paczy a zamiast tego wprowadzić te modyfikację.

PS dodaj ankiete

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Najlepiej usunąć TOP 10 polecających bo i tak nikt na to nie paczy a zamiast tego wprowadzić te modyfikację.

PS dodaj ankiete

Lulz, to te top polecających jeszcze tam jest?

Ja tego jako kidmod nie widzę. Oo

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@Up Popieram, tam sie nic nie zmienia, i jest głupie i bezsensowne.

Zaproszenia ok, ale jak kogoś to obchodzi niech wejdzie w stronę, jak teraz

jest topka spamerów, bo mało ludzi na to patrzy. Natomiast topka spamerów,

to coś cudownego było, i bardzo chciałbym przywrócenia ją na główną stronę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Też jestem zdania co MixSie. Topka spamerów górą ! :D Wieeelkie tak :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Również jestem zdania, że możnaby usunąć Top Polecających i na te miejsce dać Top 10 Posterów < ---- na dzień.

32354141673387527780.png

Opublikowano

to niech usuna to i jesce cos albo jak nie to usunac to wgl nic sie nie zmiena ani nawet nie wiadomo co trzeba zrobic zeby tam sie znalesc

Opublikowano

Z tymi polecającymi to nawet nie wiem oco biega o.O

A z tą topką nie raz pierwszy byłem <3

I chciał bym znów widzieć tych spamerów :rolleyes:

Proste , na TAK ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na dole jest link do strony z tymi statystykami

Najaktywniejsi użytkownicy dzisiaj

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@krycha

Mroziak to poruszył.

@Mostro

Topka w 3.1.4 była już wbudowana, bo to była aplikacja IPS;u, której już nie chcieli rozwijać w nowych częściach skryptu, podobnie jak komentarze w profilu. To jest mały hook, który zjada 90% mniej "pamięci" niż Ci polecający na stronie głównej...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

to niech usuna to i jesce cos albo jak nie to usunac to wgl nic sie nie zmiena ani nawet nie wiadomo co trzeba zrobic zeby tam sie znalesc

Musisz dać reflink z twojego profilu innemu userowi i musi on napisać bodajże 50 postów?

Opublikowano

reflink = ban wiec....

Facepalm.

Reflinki z mpc nie są banowane na mpc poniewaz je wysyłasz np koledze na gg albo spamujesz nimi na innych forach ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

reflink = ban wiec....

hahahahhahah beka w chuj....

Po prostu dajesz link który masz w tym okienku innej osobie np koledze z klasy, on się rejestruje, pisze chyba 20 postów i Ty masz naliczą 1 osobę zaproszoną do forum, za ileś tam zaproszeń miała być jakaś ranga czy coś, ale i tak niewypał bo nikt tego nie dobił :P

co do tematu, dzięki tej topce niektóre osoby rywalizowały ze sobą o 1 miejsce = więcej postów = rozwój MPC, więc nie dając topki na głównej MPC tylko traci. Zdecydowane Tak

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...