Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minerserv.eu

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam serwer na csrv.pl wooden i płace za 10 slotów i 512mb ramu 30złotych, a na mineserv jest 20 slotów 1gb ramu za 30złotych (40zł przelwewm, lub 35). I teraz moje pytanie, czy posiada ktoś tam serwer? I czy jest zadowolony. Czy jest porównywalny panel z csrv? I czy naprawdę ma się ten 1 gb ramu?

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

mineserv ja tam miałem serwer i jest o 10x lepiej niż na csrv .. Panel dobry jest ,pomoc natychmiastowa ,kanał ts dla każdego serwera ,same pozytywy ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

o dzięki wielkie, no to teraz czekać do 1 marca i kupić tam, a wiesz może czy ta promocja co do tego pakietu gold jest tylko chwilowa że 30złotych, czy to tak już cały czas będzie?? Bo jeśli tak to super :) Łap lajka za pomoc

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Rowniez mialem serwer z kondradem(2 post czytaj) I teraz posiadam swoj, panel identyczny niz craftserve. Lagow wscale nie mam przy netherze potworach zwierzetach i na full

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

o, to bardzo fajnie, a zadam te pytanie poraz drugi, oferta gold jest cały czas po 30złotych?? Bo bardzo mnie cieszy to że jest po 30złotych, więc tylko wziąść pluginy z csrv.pl i mapke :)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

płacisz 30 zł i masz serwer na miesiąc (z panelem) a potem masz serwer ale bez panelu ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Up jak bez panelu? Czyli jak strace waznosc serwera nadal go bede mial?

Tak,nadal go będziesz miał tylko nie będziesz miał dostępu do panelu ;] A będziesz go miał jeszcze chyba z 1 miesiąc lub 2 ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

To wystarczy permission ex kiwiadmin comandbook i inne pluginy urozmaicajace gre i masz serwer 3miesiace w cenie 1:)

Opublikowano

No to super, bo to serwer prywatny jest, tzn. gram z kolegami. Raz wgram pluginy i mam serwer na co najmniej 2 miesiące, po prostu lepiej już być nie może :) dziękuję wam bardzo za pomoc :)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Tylko jak juz zabiora ci panel sciagaj co jakies 3 dni mape z serwera za pomoca world downloadera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...