Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack 5.0

patek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poco wy ciagle z tym metkiem pl to dla dzieci NEO sh juz tam nie dziala ale jak sie idziem po troszku naciskajac w wto dziala nie tak jak kiedys ale dziala

Opublikowano

sh na pl dziala tylko teleport nie dziala podobno ;]

auto pickup dziala tez tylko poprostu nei mozesz byc na koniu i musisz meic dobrego neta inaczej co 10 sek kick bedzie ;pp

54585309939136444418.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jest extra bo sam zbiera yangi na v2 w 10 min cały ekwipunek itemków i 700k :DDDDD masz 5*

Opublikowano
Ten hack ma opcje takie::

teleport

lock mobs

mov speed

atack speed

atack range

combo

1-hit 1

1-hit 2

auto atack

tipo attack

auto pickup

wall hack

no fog + zoom

jak sciongnonc??????????????

Opublikowano

Ja nie mogę go włączyć wyskakuję mi błąd "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

Dla tego kto mi pomoże 5

Opublikowano
Ja nie mogę go włączyć wyskakuję mi błąd "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

Dla tego kto mi pomoże 5

Taa, stary, ogarnij się ... napisałem przed chwilą , że miałem ten sam błąd, sciagnalem Net Framewrok 3.5 i pomoglo ...

Opublikowano

SUPER OPCJE WSZYSTKIE TAKIE SAME JAK W POPRZEDNIEJ WERSJI ALE.... DODANA ZOSTALA NOWA OPCJA KTOREJ NIE ZNAM WALL HACK lepiej się z nim bije bo nie widze różnicy

a jeszcze coś dobry jest ten auto pick up odrazu zbiera wszystko wokół w 1 sec wszystko najszybszy pick up jaki widzialem

76561198090890807.png

Opublikowano

Jest Sposób żeby nie cofało na PL ustawiasz atack speed na 49.0 i trzymasz poprostu Spacje i skrecasz strzalkami:)

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Mam jeden malutki problem.

Gdy wciskam moblock to potwory zbierają się jakby we mnie i nie wszystkie bije : /

Jak to mogę zmienić proszę pomocy !!!!!!

Opublikowano

Ok poradziłem sobię już z tym błędem.

Jest jeszcze jeden problem.

Ten bot nie woła OD RAZU wszystkich.

Za 1 razem wszystkie lecą, a potem co raz to mniej potworów / co raz to rzadziej je zbiera.

Czemu?

Co muszę dokładnie zaznaczyć?

LockMob 1 i jakie wartości ustawić, bo są 5/5 ??

Opublikowano

No to wiem, ale chodzi oto, że one jak nawet są dość blisko to nie przychodzą dopiero po X czasie =D.

To chyba jest zrobione, że jak się odrodzą to przyjdą za X czasu.

Bo były 4 grupki (każda się odrodziła w odstępie 3 sekund od poprzedniej) i najpierw przyszła ta co się odrodziła jako 1 potem 2, 3 i 4=D.

Tutaj masz rapidshare -

http://rapidshare.com/files/282878434/MULTIHACK_5.rar.html

Tutaj masz speedyshare -

http://www.speedyshare.com/977394620.html

Opublikowano

Mi wyskakuje to i sie nie włacza

To run this application,you first must install one of the following version of the NET Framework v2,0,50727 Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropiate version of the NET Framework

Co to oznacza poleci 5:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...