Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zacinanie sie wr

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Gdy gram w warrock'a tak z 30 min to zaczynają mi się robić tak jakby lagi ale tylko jak strzelam w kogoś . Nie wiem dlaczego . Próbowałem tego poradnika z radami na lagi ale to nic nie działa ;/ Wie ktoś jak temu zaradzić ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Reinstal lub po prostu masz za słabą kartę graficzną lub procesor. Bo gdy zaczynasz strzelać robią się większe efekty i procek lub karta graficzna może tego nie ogarniać.

Opublikowano

Zmniejsz ustawienia graficzne, zrób wszystko żeby jak najbardziej odciążyć kompa.

Możesz do tego użyć GameBooster'a lub zrobić to ręcznie.

Dodatkowo w Menedżerze Urządzeń w procesach, po odpaleniu WR możesz zmienić jego prorytet z normalnego, na wysoki.

Jeżeli masz niewiele pamięci ściągnij jakiś program do ich optymalizacji np. Fresh RAM.

32354141673387527780.png

Opublikowano

To ja mam słabiutki :

Pentium Dual-Core CPU E5200

2.50GHz

1,9GB Ram

NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

A spróbuj w ustawieniach WarRocka zmienić "Video" wszystko na "Lov" Mi to pomogło. Ponieważ też mam dość słabego lapka. :(

[center][color="#0000ff"][size=7][img]http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1323717436-U247153.gif[/img][/size][/color][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...