Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta Ep2 Ep1

kochanek17

EP2 czy Ep1  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolicie Ep2 czy Ep1 chce postawi? serwer ale hamachi i nie wiele graczy gra?o b znacie me z serwera lc555

• Ep1 wiecie wsz?dzie to samo na ka?dym serwie :-)
    • Ep2 sporo aktualizacji dzi?aj? skile ale tylko osobiste questy raczej w?dpie;/ nie sprawdza?em
  2. 2. Tworzy? Ep1 czy Ep2

• Ep1 Raty x80 x90 x70 bronie moby z ep2
    • Ep2 raty all 100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mi się wydaje, że skoro mamy X serwerów prywatnych ep1 a właściwie żadnego ep2 to przydałoby się stworzyć dwójeczkę, a nie kolejną jedynkę. ;p

Opublikowano

a kiedy będzie ten serwer tworzony przez ciebie?

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

za tydzien max 2 sart ep2-emulator

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

fajnie by było gdyby to był taki 4fun np.

EXP:200-300

SP-500

GOLD-30

DROP-100

No ale to nie ja decyduje jak zrobisz tak będzie. A i oczywiście NPC z rzeczami z is.

World of Tanks

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

pobawie się i zobaczę -) dobra widze że więcej głosów na EP2 = Emulator gra będzie stać na Hamachi :-) a że komp mam praktycznie 24/h włączony to praktycznie cały czas online będzie :-) ten kto grał na lc555 wie że serve dobry będzie :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

ep2 to emulator więc raczej pety nie będą działać

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Noom albo, że z mobków leci eq+45 max! Tak jak na WoD tam na 20lvl sie bije solo 10mobków w tomb ;D I exp zwierzaka tak jak na Destiny ^^. I najlepiej zrób dedyka!

Opublikowano

chciałbym dedyka ale nie mam żadnego w miare taniego serwa na dedyka albo darmowego :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

OBWIESZENIE

Start Serwera

LC-Legion

Planowany jest na 2012-02-12

Dla tych co chcą grać

Informuje o KONIECZNOŚCI SCIĄGNIĘCIA LC USA

I oczywiście aktualizacji

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Serwer dopiero stawiam :-) bawie się i bawie planowane max update dla broni zbroi +50 HS ulepsza na +2 ExtremeHs +7

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

A mi by się podobał server dedykt z ratami : exp x1 drop i pu z 777 Wtedy było by extra

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Tak mi się wydaje, że skoro mamy X serwerów prywatnych ep1 a właściwie żadnego ep2 to przydałoby się stworzyć dwójeczkę, a nie kolejną jedynkę. ;p

Zgadzam sie

Opublikowano

Tytanozz jak chcesz z takimi ratami to zagraj sobie na LC USA, większość jest za tym żeby był to serwer 4fun.

World of Tanks

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Przepraszam ze sie wtrace dobry pomysl z ep2 lecz niepopieram dropu +45 i podobne kazdy bedzie mial kazdego na hita i to niebedzie dobre bo tylko prawdziwemu graniu przeszkadza max drop moze byc +6-12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...