Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć, czy kiedyś wreszcie weźmie się silkroad za boty i całkowicie będzie kasował konta, lub blokował ich dostęp. Jak wchodzę na silka, to zawsze w mieście widzę 20-30 botów kórzy tylko reklamują stronki z kasą. Potem widzę maaaaaasę gf. no i niewielki odsetek normalnych graczy.

Kiedy wreszcie silkroad będzie jak wow, gdzie nie ma botów... i czerpie się przyjemność z grania.

Załorzę się, że wszystkie serwery mają około 90% botów, z czego 20% to webphishing a reszta albo gf albo same boty. Pozostała część to normalni gracze [ i ja]. Uzywam agbota tylko jak nie mam 3 godzin z 100% expo i sp. A dziennie gram około 3-4h max. Bardzo żadko włączam jakiegokolwiek bota, bo mam olbrzymią satysfację, że każdy lvl który nabiłem, to sam go zdobyłem. A nie zapuściłem bota na noc no i może 2 lvl up poszły lub jeden.

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

Bardzo piękny temat <joke> według ciebie powini tez ciebie zbanować bo tez używasz bota nawet te nędzne 3h (tyle na ten temat) ;)

Opublikowano

Isro na tym polega w tym jego urok. Możliwe ze od wtorku coś będą robić bo nowy client, może beda banować na 3 razy raz na tydzień potem na dwa i na końcu na stale. Ale jak narzazie polecam Ksro llub przestać grac

Ps mam 92 wiz na pluto ff z kasa i jednym słowem wale to jak nie mogę grac jak sie loguje po 7h +- wiec gram na ksro polecam

ps2 to nie jest post na to forum bo tu wręcz roi się od botów bez obrazy

photo-5609.gif
Opublikowano

nie sądze;) Jak wejdzie nowy client najprawdopodobniej max 3 dni nie bedzie bota - zauwaz ze tak samo bylo jak weszła legenda IV^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Nigdy tak nie będzie =/ Najgorsze są goldfarmy... Gdyby Joymax sprzedawał golda zamiast tych film goldfarmerskich wbijałoby się o wiele lepiej. Najlepiej zbanowac wszystkie konta o nickach afgftys itp... Nawet jeżeli byłby to gracz to gówno mnie to obchodzi, trzeba było zrobic normalny nick xD

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano

eh zamiast sie głowić ze wbijaniem polecam sciagnac tsro... tam masz przynajmniej sosy od npc do 42 lvla ;D

Opublikowano

wiesz normalni gracze jak my tzn boty maja zycie.. tacy idioci co wbijaja sami 90lvle przynajmiej juz sa no life, w sro jest taki usrany exp ze trzeba by bylo recznie bic 24/h zeby jakies 10% weszlo.. ja skonczylem z isro na 92lvlu, moim wizardem jak expilem na 90 mobach to na 1h/0,4-0,5% to sobie pomysl..

10h zeby wbil 5%? no chyba ich poje***, jakby byl taki exp jak na priwatach tzn np 10x to looz, ja gralem chwile na ecsro jakies 2-3tyg i wbilem z 30 na 70 w tym czasie bez bota expiac recznie, po kilka h dziennie jak byl czas, dostalem hacka i juz mam naprawde dosyc sro.. chociaz to jest taka uzalezniajaca gre ze caly czas ciagnie zeby sciagnoc i grac od nowa.. ja sie jakos powstrzymuje. Cale szczescie ze wymyslono bota>boty

sygna1o.jpg

Opublikowano
Nigdy tak nie będzie =/ Najgorsze są goldfarmy... Gdyby Joymax sprzedawał golda zamiast tych film goldfarmerskich wbijałoby się o wiele lepiej. Najlepiej zbanowac wszystkie konta o nickach afgftys itp... Nawet jeżeli byłby to gracz to gówno mnie to obchodzi, trzeba było zrobic normalny nick xD

Tak jak wspomniałes, wystarczy dodać golda do IM.

Zamykam bo temat odbiega od tematyki forum.

76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...