Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gerris[RP][24/7][Dedyk][No-premium][Start!]

misiak10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ip: s9.mineserv.eu:25593 Serwer startuje o 17:30

Administracja

1) FiGaJ

2) Kordy

3) Maja ("F")

Moderatorzy

1) Groith

2) Blue-Destoyer

3)

4)

@edit jest whitelist

Na początek mówie, że jestem FiGaJ, żeby nie było, że plagiat czy coś. Robie nowy temat, ponieważ tam nie mogę edytować no i, że serwer wystartował, tzn. wszystkie pluginy będą uzupełnione do czwartku.

Ip: s9.mineserv.eu:25593 TS3: geriss.teamspeak.pl:6600

Przykładowe ss :D Więcej na naszym forum pojawi się niedługo :D

Geriss jest to serwer, który opiera się na współpracy oraz walce trzech królestw.Każdy gracz przed startem wybiera swoje królestwo, a dalej zawód (np. rzemieślnik), w którym chciałby spędzić większość swego życia. Gdy jednak gracz nie zdecyduje się na jedno z trzech królestw pozostaje mu wybór rabusiów, którzy mogą kraść za pomocą wytrychów.Są oni "niewidzialni", mogą nosić drewniany miecz oraz skórzaną zbroję. Do walki otwartej mogą stawać z lepszym eq. Przedstawię wam teraz "klasy" postaci:

-Niewolnik : Gracz który dostał tą range za przewinienia.Niewolnik nie ma praw.Musi wykonywać wolę swego pana. Niewolnikiem można handlować.

-Chłop : Każdy nowy gracz na naszym serwerze, ma mało praw,może zatrudnić się u osoby z wyższa rangą, może zamieszkać tylko w osadzie,nie może należeć do gildi.

Wymagania: Dojście do królestwa.

-Mieszczanin : Wyższa osoba, może zamieszkać w osadzie jak i w mieście, może zatrudnić się u osoby z wyższa rangą jak mieszczanin.Płaci podatki wysokości 30 denarów królowi + podatki za dom/y.Może zostać powołany do wojny przez władce.

Wymagania: Własny kąt w osadzie, zapłata wysokości 4000 denarów.

-Rycerz : Oddany żołnierz króla, zna się na wojówce jak i zarządzaniu. Może stworzyć własną osadę.Może zatrudnić się jedynie u Szlachty lub Arystokracji. Płaci podatki wysokości 50 denarów za dzień + podatki za domy. Rycerz ma obowiązek wstawiać się na każdą wojnę.

Wymagania: Dom w osadzie jak i w mieście. Poparcie króla. Zapłata wysokości 10000 denarów.

-Szlachcic : Wysoko postawiona osoba w królestwie, może zasiadać w radzie szlacheckiej.Może stworzyć własną osadę. Może zatrudnić się jedynie u Arystokracji. Nie ma obowiązku stawiania się na wojnie.Płaci podatki wysokości 120 denarów + podatki za domy.

Wymagania: Dom w osadzie jak i w mieście.Poparcie króla. Poparcie rady szlacheckiej.Zapłata wysokości 20000 denarów.

-Arystokrata : Jedna z najbogatszych osób w królestwie, jest 2 najpoważniejsza osobą w królestwie zaraz za królem. Ma prawo założyć własne miasto. Tak wysoko postawiona osoba nie może się zatrudnić u żadnej osoby oprócz króla, lecz nie potrzeba jej pracy gdyż jej majątki są ogromne. Nie płaci podatków. Dostaje 200 denarów dziennie od króla.

Wymagania : Datek na serwer. Kwota jeszcze nieuzgodniona .

-Król : przywódca królestwa. Zostać nim można, wyrażając swoje chęci podparte odpowiednimi argumentami i posiadając uznanie mieszkańców. Jeżeli jednak 70% poddanych będzie przeciw aktualnemu królowi, może on zostać obalony.

Wymagania: Uznanie mieszkańców.Mocne argumenty.Wygranie wyborów elekcyjnych.

Wszystkich zasad, płacenia podatków, KLIMATU będzie pilnować ogarnięta administracja z moderatorami :D

Administracja ma 17-18 lat, żeby nie było

Liczne eventy :D i różne tego typu zabawy

Wzór podania na WL:

Nick:

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):

Czas gry w Minecraft'a:

Dlaczego nasz serwer?:

Znajomość gry RP?:

Możesz zareklamować serwer?:

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: As2008

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): Ma 13 lat.

Czas gry w Minecraft'a: Około póltora roku.

Dlaczego nasz serwer?: Bo bardzo lubię serwery tego typu i szukam jak najwięcej takich serwerów i mam nadzieje że ten będzie najlepszy jaki znalazłem.

Znajomość gry RP?: Nie najgorsza ale mogło by być lepiej.

Możesz zareklamować serwer?: Jasne jeżeli się dostane na serwer to bardzo chętnie go zareklamuję.

Opublikowano

Nick: ItsMe

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):14 za 13 dni ;d

Czas gry w Minecraft'a: od beta 1.7.3

Dlaczego nasz serwer?: Bo innego nie znalazłem ;d

Znajomość gry RP?: Szczerze to chyba 2 serwer na którym gram z serwerów RP

Możesz zareklamować serwer?: Oczywiście ;d

Opublikowano

Nick: TraIneR

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): 19

Czas gry w Minecraft'a: jak fajna atmosfera i ma sie z kim grac to nawed do 10 Gdz. :P

Dlaczego nasz serwer?: hmmmm bo jest swiezy :P

Znajomość gry RP?: Role Play ? hmm zawsze moge sie dostosowac xD

Możesz zareklamować serwer?: to sie okaze

Opublikowano

Nick:Loud

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):15

Czas gry w Minecraft'a:Gram od roku ( ok.5h dziennieczasami cały dzien)

Dlaczego nasz serwer?:Myslę ze będzie fajnie. szukam naprawde fajnego serwera i wyzwania

Znajomość gry RP?:Znam około 5 gram na nich

Możesz zareklamować serwer?:TAK

Opublikowano

Nick: Daronian i KureK

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): Dużo Lat

Czas gry w Minecraft'a: Ok. roku

Dlaczego nasz serwer?: Bo spodobała mi się zapowiedź

Znajomość gry RP?: Bardzo Dobra

Możesz zareklamować serwer?: Jeżeli mi się spodoba i dostanę coś w zamian, mogę ściągnąć setki graczy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nick: Tidikey

Czas gry w Minecraft'a: 2dni

Dlaczego nasz serwer?: Dopiero zaczynam przygodę z Minecraftem, a ta zapowiedź mi się spodobała najbardziej.

Znajomość gry RP?: Bardzo dobra

Możesz zareklamować serwer?: tak, jeżeli dostanę się na serwer, to zrobię to.

Opublikowano

Nick: HANUSIK

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): 14

Czas gry w Minecraft'a: 7 miesięcy

Dlaczego nasz serwer?: Moja ulubiona fabuła . :)

Znajomość gry RP?: Dobra

Możesz zareklamować serwer?: Jasne , jeśli będzie taka potrzeba

1348939498-U482456.png

Lubisz Barcelone ? Daj Lajk!!

Opublikowano

Nick: Dorex

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): 16

Czas gry w Minecraft'a: 1 rok

Dlaczego nasz serwer?: Uwielbiam serwery RP, a ten zapowiada się dobrze.

Znajomość gry RP?: Bardzo dobra

Możesz zareklamować serwer?: Jeśli będzie trzeba to tak.

Opublikowano

Nick:MalutkaPL

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):16

Czas gry w Minecraft'a: 2 mieśiące

Dlaczego nasz serwer?: Super są serwery RP,a ten się bardzo dobrze zapowiada :)

Znajomość gry RP?: Średnia

Możesz zareklamować serwer?: Oczywiście :)

Opublikowano

Nick: Minetaur99

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):14

Czas gry w Minecraft'a:Od wersji 1.5 beta

Dlaczego nasz serwer?: Bo lubie takie klimaty

Znajomość gry RP?: Pierwszy serwer

Możesz zareklamować serwer?: Oczywiście

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOLEGA

Nick: MatissPL

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):14

Czas gry w Minecraft'a:Od wersji 1.2 beta

Dlaczego nasz serwer?: Bo kolega poleca

Znajomość gry RP?: Pierwszy serwer

:D

Opublikowano

Nick:test

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):16

Czas gry w Minecraft'a: gram od 1.4 wersji

Dlaczego nasz serwer?: Super są serwery RP,widac dobra zapowiedz i chce zagrac

Znajomość gry RP?: Dobra

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Nick: ReksioPL

Czas gry w Minecraft'a: 2lata

Dlaczego nasz serwer?: Zapowiada się świetnie

Znajomość gry RP?: Duża

Możesz zareklamować serwer?: Tak

Opublikowano

Nick: lechistek5

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): 15

Czas gry w Minecraft'a: Od Alphy

Dlaczego nasz serwer?: Podoba mi się ten ład. Muszę tu grać ;] Tylko, żeby wypalił.

Znajomość gry RP?: 90%

Możesz zareklamować serwer?: Tak

39641529395781523370.jpg
Opublikowano

Nick: Mazurashi

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):13 A prosze bardzo kontrolujcie mnie

Czas gry w Minecraft'a: Od Alphy

Dlaczego nasz serwer?: Bo ładnie się zapowiada z roleplay + średniowiecze to lubię :]

Znajomość gry RP?: największa wiem co to roleplay

Możesz zareklamować serwer?: YT do usług mam prawie 800 widzów;)

Opublikowano

Wzór podania na WL:

Nick: elmo

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): 14

Czas gry w Minecraft'a: 2 lata

Dlaczego nasz serwer?: poniewaz slyszalem o nim i gdy przeczytalem stwierdzilem ze moze byc fajny

Znajomość gry RP?: dobra

Możesz zareklamować serwer?: tak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wzór podania na WL:

Nick: elmo

Czas gry w Minecraft'a: 4 lata

Dlaczego nasz serwer?: poniewaz slyszalem o nim i gdy przeczytalem stwierdzilem ze moze byc fajny

Jak możesz grać w minecrafta 4 lata OMG jak Minecraft jest od 2010-,-

Opublikowano

Nick: Maroth

Czas gry w Minecraft'a: 2011 rok kwiecień/maj

Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ dobrze się zapowiada jak narazie :D

Znajomość gry RP?: Bardzo bardzo dobrze

Możesz zareklamować serwer?: Nooo.... :D

Opublikowano

Wzór podania na WL:

Nick: voluruk

Czas gry w Minecraft'a: od wersji alpha

Dlaczego nasz serwer?: zapowiada sie fajnie

Opublikowano

Nick: Julaa23

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):15

Czas gry w Minecraft'a: 2 i pół roku

Dlaczego nasz serwer?: Bo wydaje się fajny a i widać, że szukacie moderatorów więc też jestem chętna

Znajomość gry RP?: bardzo dobra

Możesz zareklamować serwer?: oczywiście

Opublikowano

Wzór podania na WL:

Nick: Olsz

Czas gry w Minecraft'a: ok. 1Rok

Dlaczego nasz serwer?: zainspirowala mnie mozliwosc wyboru krolestw.

Znajomość gry RP?: nienajgorzej

Możesz zareklamować serwer?: Pewnie ;)

Opublikowano

Wzór podania na WL:

Nick: Tedi

Czas gry w Minecraft'a: od alfy

Dlaczego nasz serwer?: Lubie serwery role play

Znajomość gry RP?: gralem na kilku serwerach

Możesz zareklamować serwer?: kumple sie dowiedza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...