Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Core Game Dekaron

Fobir18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Yoł :P

To tak hmm mam parę pytań czy ten serv ma raty jak ED ? Czy tak samo się wbija lvl ?

Drugie jak tam zrobić konto bo nie wiem gdzie o.O :unsure:

Po trzecie co to jest ten reborn bo 1 raz się z takim czymś spotkałem :D

hmm czy ktoś by mógł pomóc w początkach gry ? Jutro rano będzie klient bo ten słaby :D

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Siema no to tak: ^^

- W prawym górnym rogu masz napis "Sign Up!" I potem jak wszędzie login,hasło,e-mail itp

Reborn (Rb):

- Wbijasz 250lv robisz następnie reset na stronie (trwa to z 10sekund) i zaczynasz znowu od 1lv. Ale masz za to na start 250pkt w Statach. 2rb już jest 500pkt i co RB jest więcej punktów :) max jest 5Rb

Mam nadzieje że ci pomogłem :)

Opublikowano

Na Core pomijając to że nie działają żadne hacki, jest wolniejszy exp niż na EliteDekaronie, z tego co widziałem to mniej polaków, i taka dziwna atmosfera... Mój pierwszy priv Dekarona to Elite, i zawsze do niego wracam ( zawsze dostaje bana :D )

Opublikowano

Na Core pomijając to że nie działają żadne hacki, jest wolniejszy exp niż na EliteDekaronie, z tego co widziałem to mniej polaków, i taka dziwna atmosfera... Mój pierwszy priv Dekarona to Elite, i zawsze do niego wracam ( zawsze dostaje bana :D )

xD ja to samo już 2 bana na Elite :D za no agro i za GM mode :D a kurde lataja na skill hacku i ciul nic im nie robią :D dlatego ide tam grac bo mialem na postaci full eq +9 i do tego w hoooy kasy :D i oczywiscie ban :P

a na Core będę pod nickiem xWitrem wiec jak cos to piszcie każda pomoc mile widziana :D

Opublikowano

Na Core jest parę Gildi polskich jak byś szukał polaków. Na pewno jest Energy... chyba jeszcze Ownage i jakieś inne z polska nazwa różne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...