Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SM

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Co miesiąc ląduje okolu 6k-10k SM i mam pytanie jak w to ładnie zainwestować aby być dobrze finansowo w Yang.

Na pewno się pytacie skąd mam kasy na taka sumę SM :P, otóż mieszkam w Hiszpani, tu jest zarobek wiekrzy i się bardziej opłaca kupować SM

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Jak dobrze zrozumiałem, to pytasz się jaki item w sm kupić aby na tym przy okazji zarabiać ? ;o

Kup rękawice złodzieje.

@edit

Był szybszy :<

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak, rękawica i na metki - bardzo dobry sposób ;) I do tego ten item, dzięki któremu masz więcej yang :) 35lvl+boj+więcej yang i z BO tyle dropi, że hoho ^^ A za smocze znaki kup później bodzie. (Kosztują bodajże 500SZ?) Nieźle możesz zarobić :D

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Oczywiście rękawica złodzieja i chodzenie na metiny po drop jest najlepszym sposobem na inwestycje w tak dużą ilość SM + do tego trzecia ręka.

Kupuj coś co będziesz jeszcze uważał za dobre do zarobku yang.

Opublikowano

z bestów tak

możesz bonować różne itemy +9 i sprzedawać je za okrągłą sumkę ;D

lub kupić rękawicę złodzieja i chodzić na metki

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

rękawica kosztuje nie wiele w porównaniu do 6k sm ja polecam bonowanie itemkow ;) kupujesz ebo+9 wrzucasz 20%dt i pojdzie za 20kamykow...

@edit

@2down zanim wejdą mu takie umki to 20zmianek minimum a takiego fms+65lv ci nie kupi a takie lv nie maja duzo kamyczkow juz szbciej wejdzie mu te 20dt czy grota i 20kamykow spokojnie sellnie (u mnie s14 po ok 20kamykow chodzi ebo 20dt)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Kup jakiegos fms +9 pro kd do pvp (+4) i wyboduj go tak aby mial +12 um i 10 luda :)

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...