Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]HelixonMT2

BelatorMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

28235315174592289351.png

Beta Wystartowała. Launcher dostępny d DOWNLOAD na str głównej. *Proszę pamiętać iż są to tylko Beta Testa i po tygodniu wszystkie konta zostaną usunięte, Beta otwarta jest w celu wyszukania różnych bugów i zgłoszenia do administracji a nie angażowania się w grę. Dziękujemy za uwagę!

STRONA GŁOWNA:

[/font][/size][/b][/b][/color][url="http://www.helixonmt2.pl/"]http://www.helixonmt2.pl/[/url] 

112302fab.png

2000lat temu

Dawno, dawno temu w przepięknej malowniczej kranie Helixon, w królestwie Helli żyli dwaj bracia Shin-An i Hwang-An.

Wiedli oni spokojny żywot do czasu kiedy ich Ojciec, władca Helli zmarł nie wyznaczając swojego następcy.

Jako iż władcą powinien zostać najpotężniejszy i najmężniejszy z wojów, bracia postanowili stoczyć pojedynek który wyłoniłby króla.

Walczyli ze sobą równe dwa dni i dwie noce. Pojedynek ten wyłonił zwycięzcę. Władcą został Shin-An, natomiast Hwang-An został wygnany z krainy Helixon.

Shin-An był dobrym władcą, w królestwie Helli panował ład i porządek. Mieszkańcy czcili swojego władcę, uznawali go za jedno z bóstw.

Jednak po pewnym czasie zawzięty wygnaniec postanawia zemścić się na swoim bracie za pomocą czarnej magii.. Hwang-An wezwał do pomocy Mistrza Czarnej Magii Quargoht'a.

Nastały czarne dni dla Helixon. Niegdyś żyzna ziemia zamieniła się w jałową, zwierzęta umierały z niewiadomych przyczyn, mieszkańcy nie czuli się bezpiecznie we własnym domu.

Król Helli zachorował na dziwną chorobę, wszyscy medycy, szamani, kapłani i mędrcy starali się pomóc władcy.. Jednak wszystko było na nic.

Shin-An na szczęście spłodził syna, malec nie wiedząc co się dzieje z jego ojcem, nieświadom zła jakie ich otaczało spędzał błogo czas na królewskim dworze.

Helix, bo takie nosił imię, był dzieckiem obdarzonym niezwykłą zdolnością leczenia ran. Pomagał wszystkim jak tylko mógł mimo swego młodego wieku.

400lat temu

Nie udało się ocalić króla, tron objął jego syn Helix. Z biegiem czasu zdolny chłopak szybko nauczył się jak władać królestwem.

Będąc jeszcze dzieckiem często przebywał u nadwornej zielarki, ta zdradzała mu wszelkie tajniki ziół i uczyła go jak tworzyć mikstury lecznicze i nie tylko.

Młody władca potrafił wyleczyć chore zwierzęta, a za pomocą ziół stworzył miksturę dzięki której plony rosły wielkie i obfite.

Tak znów Helixon odżyło, do czasu..

200 lat temu

Zły wuj z czasem poznał wszelkie tajniki czarnej magii i wraz z Quargoht'em zgromadzili tyle mocy by móc zmieść z powierzchni ziemi zamek Helli jak i zniszczyć całą krainę Helixon, jednak nie miał tego w planach.

Wezwał do pomocy Podłe Demony, które wdarły się do zamku niszcząc wszystko co pojawiło im się na drodze, zabijały, plądrowały.

Helix wezwał swoje najdzielniejsze odziały do obrony zamku jednak na nic się to nie zdało. Zginął z rąk Hwang-An'a, który stojąc nad nim złowieszczo się śmiał.

100 lat temu

Nadeszły mroczne dni.. Cała kraina pogrążyła się w ciemności, wszędzie czuło się śmierć..

Legenda głosi, że tylko wojownik obdarzony wielką odwagą i umiejętnościami będzie w stanie ocalić krainę Helixon i zasiądzie na tronie Helli.

Wielu śmiałków próbowało, jednak nikomu się nie udało oswobodzić krainy..

Mieszkańcy nadal czekają na człowieka z przepowiedni, który przyjdzie im z pomocą i oswobodzi z mroku i mocy czarnej magii..

Ciąg dalszy nastąpi....

112306rt.png

EXP:300% Drop:300% Drop Yang:300%

112300pin.png

Informacje Podstawowe z Serwera:

- Maksymalny Poziom 250.

- Punkty statusu Max 125.

- Brak 6/7 Bonu.

- Brak 6 Skilli.

- Nowy System Ulepszeń: Broni, Zbroi, Biżuteri.

- Nowe KD.

- Trochę nowych zbroi oraz broni.

- Kilka nowych map.

- Nowe Questy oraz Zabawy.

- Nowe Moby.

- Nowe Ulepszacze oraz Dodatki.

W Planach:

- Nowe Dungeony

- Nowe Expowiska

- Nowe Moby

- Nowe Questy

- Nowe Wieże

I wiele, wiele innych.

112310dotinf.png

Nasze Questy:

Uwaga: Aby zobaczyć pełen opis poniższych questów trzeba się zarejestrować na forum naszego serwera.

[Quest] Wymień rudę na Bonus:

xxxx

[Quest] Licznik pokonanych graczy:

xxxx

[Quest] Licznik zabitych potworów:

xxxx

Skile na "P" na naszym serwerze:

xxxx

112304nm.png

0202112214.jpg

0202112236.jpg

beztytuu31g.png

112305nw.png

Dodamy potem

112313nmip.png

112426metki.png

112314zbr.png

Dodam potem

112412bro.png

beznazwysq.png

112309bizu.png

Dodam potem

112311gm.png

Wszelkie pytania, komentarze proszę kierować do mnie na gg, ts3 bądź prywatną wiadomość na forum.

GG:

Ts3

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

112307zd.png

0202235238.jpg

0202235215.jpg

Zapraszamy!!!

Opublikowano

Wiesz ile już zapowiedzi tego servera widziałem? Multum!

Ale dobra jak już robię nie potrzebny SPAM, to kiedy konkretny start servera ?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Reszta informacji zostanie dodana potem.

Ta jest już oficjalna prezka. W tym tygodniu będą beta testy.

Gdzieś to już słyszałem, czekam na konkrety a nie w tym tygodniu...

Zresztą pewnie Moderator zaraz się tym zajmie.

Opublikowano

Dokładnie nowy projekt nowe wszystko potem dodam ss nowych wierzchowców , map , i dodam systemy ulepszeń. Beta bedzie max za 2 dni .

Opublikowano

Eh start miał być 5.02 dziś jest 7.02 teraz piszecie ,że beta testy jakoś w tym tygodniu-MOŻE- napiszcie wprost albo czarne albo białe i tyle a nie kręcicie jak kUń pod góre!

Opublikowano

Co Wy chcecie do mnie przyjechać ? Częstochowa "święte" miasto i proszę mi je zostawić.

Co do serwera, to nadal nic nie wiem, kiedy w końcu ten start.

Opublikowano

Jest napisane w informacjach podstawowych, że "- Brak 6/7 Skilla." A powinno być bonu, tak mi się wydaje - taki szczegół:> Co do serwera szkoda, że tak późno ale raczej zagram i zobaczę co i jak;)

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Lyons juz zabawa? w gre kto ma zabezpieczenie?

Juz mnie to nudzi . Dajcie powstawac serwerom.

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Nie podoba mi sie to i tego nie popieram ale widac jak serwer jest zabezpieczony jednym slowem gratuluje i odradzam czekanie ,gdyz widac ,ze przez jakiegos 12latka moze to pasc nawet ...

Jezeli zostana wzmocnione zabezpieczenia wtedy czemu nie?

Pozdrawiam dobrej nocy

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

odezwał się. nie oceniaj ludzi pochopnie. bwt mam 17 lat ^^

Widzę że koledzy też nie próżnują...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Należy podać przybliżony termin startu [ poślizg max 2 dni! ]

Konieczne jest dodanie FAQ w zapowiedzi.

Czas do 13.

Opublikowano

Taa. Ciesz się ,że to udostępnił i wiesz ,że masz słabe zabezpieczenia.

Jakby tak różowo było jak ty mówisz,to po co by robione byly zabezpieczenia ?

Jak kopiujesz ,to licz się z tym ,że narażasz się.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Powiedz kame że nie mam zamiaru już czekać więcej czasu na odpowiedź. Ma czas do wieczora

Opublikowano

Ja nie grożę tylko oczekuje przeproszenie od jednego z was za słowo ,,spierdalaj" + chciałem dokończyć rozmowę z kame. Nie szukam kłopotów tak jak wy, olaliście mnie więc zareagowałem.

@DOWN:

Ok, przepraszam. podobnie ktoś pisał do Ciebie więc myślałem że to Ty...

Opublikowano

Po co nie potrzebne spiny? Mniemam, że jesteście ludźmi dojrzałymi, bo czy dorosłe to mogę wątpić, ale takie sprawy załatwia się na pw. Nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy, którym ktoś zabrał łopatkę.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Nie wiem po co spinacie jak tampony -,-

Widać ,że serwer ma słabe zabezpieczenia ,skoro Lyons wszedł tak szybko do bazy

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...