Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin2 Solar - Lv up 49

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=vVZEm1fLd4A&feature=channel_video_title

Wiem , ze wbic 49 to zadne osiagniecie, ale chcialbym zaprosic do ogladania rozwoju mojej postaci. DOpiero sie rozkrecam. Jezeli kogos to interesuje to zapraszam do subskrypcji

http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=speader22

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nic specjalnego :)

No wiadomo, ale gdzies filmy musze reklamowac :). Tak jak Ty , ja filmuje rozwoj postaci swojej :)

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Film mi się podoba, a nawet inspiruje, żebym sam zaczął nagrywać filmy :P

Małe pytanko: Ile dałeś za riba ? :D

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Nie bylem jeszcze w v2. Expilem na bo, od 48 lv przenioslem sie do V1, mysle ze dalbym rade. Wlasnie w tym momencie wbilem 50 lv i bufka dobila moja 35 lv. 19 lv konia mam i dzisiaj albo jutro (zalezy od lv konia 20) robie militara.

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Dzieki :)

28 kk, na farta :D Zbieralem na nia przez 2 dni, ale potem jak sprzedalem swoja +7 trudno mi bylo zebrac wiecej kasy, za 5 smocza na forum udalo mi sie kupic, bo kazdy kupywal albo selal za 30 kk :|

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

o prosze noobek up :D hehe tak dalej ;)

Pozdro od Big Nooba OddajMiSieWP :D

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Ta, gadalismy, mialem 52 , prawie 53 :D nakurwiam expa od poniedzialku (event ze szkatami( :D dobijam 61 najjprawdopobniej

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Ło kurde , ale ceny się pozmieniały na allegro , niedawno było 1kkk za bodajże 5-10zł , no w sumie to nowy serwer ale i tak dziwnie jak na owe czasy.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Nowy server, malo yang na serverze. W przeciagu roku wszystko wroci do normy, max 2 lata to zajmie. Yang nie kupuje i nie bede kupywac. Te kase co moge wydac to kupie sobie zajebiste rolki na lato :D Mam juz 100 odlozona. xD

sygnlamborginipro.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...