Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Robienie permów za gp

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam takie pytanie gdzieś tam wyczytałem że jak się robi permy za gp to one nie są "na zawszę" tylko na niby 10 lat czy jakąś tam określoną liczbę (czasu,lat) , nie wiem czy to fake czy serio , bo zamierzałem robić vesta i usp tactical jak wbije MAJ3 na perma ^^

Opublikowano

tak jest to prawda, ale musisz kupić na duży okres czasu... (nie wiem na ile, nie pamiętam już) ale gdzieś w Mediach masz filmik jak nasz user robi granat na perma ;)

Opublikowano

Żeby jakiś item za GP zamienił się na perm, to musiszgo kupić na ok. 3650dni, czyli mniej więcej 10lat.

Opublikowano

3650 dni czyli ponad 10 lat jeżeli kupisz vesta za gp na tyle dni on ci sie zamieni w perma i ten perm za 10 lat nie przeminie tylko będzie na zawsze.

Nie rozumiem takich ludzi po co komu takie cos na perma jak ma sie srodki na takie rarytasy kupujesz na rok i grasz bo nie wiadomo czy 10 lat w CA będziesz grał ;d

@up szybszy bo ja sie rozpisuje xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

czyli ten " perm " zrobiony z gp po 10 latach znika xD ??

ci sie zamieni w perma i ten perm za 10 lat nie przeminie

Perm to perm czyli na zawsze Robisz go na 3650 dni i on sie zamienia w pernamentalny item czyli po 10 latach nie zniknie.

Jednak nikt z tego forum nie powie ci tego w 100% bo Combat Arms nawet nie ma 10 lat .

Ale zawsze tak mówiono i tak musi być jak zamienia sie w perma to jest na zawsze.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

z tym ze perm po 10 latach znika to jest mit -.- kazdy moze se kupic nada na 90 dni i przedluzac jak chce bo jezeli perm jest od 10 lat i ma znikac to po co napis perm? Logiczne nic nie znika

-Ushio.png
Opublikowano

Hmmm... zrób sobie perma i poczekaj 10 lat, a potem napisz na MPC co z tego wyszło -.-

Z tego co widzę w sygnie jedynie AVIATORKI na perma możesz zrobić. Chyba, że ktoś Ci pomoże.

dópa!

Opublikowano

Hmmm... zrób sobie perma i poczekaj 10 lat, a potem napisz na MPC co z tego wyszło -.-

Z tego co widzę w sygnie jedynie AVIATORKI na perma możesz zrobić. Chyba, że ktoś Ci pomoże.

GP nie problem :) , a pomoc też mam dużą xdd , tylko pytam z tym fejkiem że po 10 latach niby znika ale już "niby wiadome " że nie :) , także trzeba coś skubać na perm ^^,

Opublikowano

dobra, odpowiedź masz.

zamykam, bo już zbaczacie z toru ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...