Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Portal do "Kresu"

MCH01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na swoim serwerze i kiedys znalezlismy z kumplem portal do Kresu. On wszedl pierwszy a potem ja mialem wejsc.

Gdy zabil smoka mialem wejsc ja i wtedy wyskoczylo mi cos takiego jak na screenie (gramy na trybie creative). powiedzcie co mam zrobic aby tez wejsc i zabic smoka.

post-522435-0-48429500-1328622643_thumb.jpg

Opublikowano

Juz probowalem, jak sie zaloguje ponownie po tym to jestem w tym miejscu ale po chwili gine i nie mam pojecia co zrobic. Znajomy mi powiedzial ze musze "odbugowac smoka" ale nie mam pojecia o co mu chodzi. Probowalem wyl. creativa gdy wchodzilem ale to nic nie daje :(

Opublikowano

@UP

A w twoim przypadku wywala cię z serwera, bo nie można na nim latać. Opcja allow_flight nie do końca pozwala latać, po prostu jak jest jakiś bug i za szybko się poruszysz to cię nie wywala.

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

Opublikowano

ok, udało sie wejsc tylko ze nie ma smoka. Jest tylko jajo i portal. Mam czekac az smok sie odrodzi czy jak ?

Opublikowano

To chyba jest już zabity jak jest jajko i portal.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jak klikne prawym na jajko to ono odskakuje a prawym to wiem ze rozwale :?

To chyba jest już zabity jak jest jajko i portal.

To wiem ze jest zabity bo kumpel go zabil przede mna
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

/spawnmob enderdragon i gitara masz swojego smoka na nowo...

Tyle to ja wiem ale jedna uwaga o której zapomniales lub nie przyjrzales sie załacznikowi:

To nie jest bukkit tylko normalny serwer.

Opublikowano

idz spac najlepiej a nie w mc grasz...

Jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat to najlepiej sam idz spać a nie sie niepotrzebnie udzielasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...