Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg - Szaman 40-43lvl

Karasuux3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1309911203-U105386.png
 Metin2.SG 

1309911231-U105386.png
 1. New World 

1309911265-U105386.png
 Szaman smok 40-43lvl z dobrym eq.
Wszystkie potrzebne informacje znajdują się na screenie.

1309911286-U105386.png

1309911317-U105386.png

PLN 

1309911346-U105386.png
 Postać znajduje się na serwerze METIN2.SG, nie na US. (Nie ma generatora dla SG) 

1284282093-U138092.png

1309911376-U105386.png

Nie mogłem edytować posta, a screen się źle wczytał.

Oto screen ze wszystkimi informacjami:

pyys4s3ef3np_t.jpg

WolfTeamPL player

Opublikowano

60 zł, jedyne dobre rzeczy to ebo i wachlarz +9.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

to na plu masz bez eq postacie z takim levelem za 20 zl a to privek ktory moze nie dlugo znikanc bo jest nie legalny wiec dla mnie nic nie warte konta na privach sa

Opublikowano

@Up idioto to nie jest priv.. to jest singapurski serwer globalny i exp na nim jest taki sam jak na Pl..

@Off-topic oto przykład debili którzy piszą pod wyceną nie grając na serwerze ,,, -.-

@Topic - 50-70 zl

Opublikowano

@Up idioto to nie jest priv.. to jest singapurski serwer globalny i exp na nim jest taki sam jak na Pl..

@Off-topic oto przykład debili którzy piszą pod wyceną nie grając na serwerze ,,, -.-

@Topic - 50-70 zl

na L to ciebie zrobiu nawet 2 po co komus konto na singapurskim metku lepiej na plu niz na jakims zagranicznym na pl to na 100% ze wszystkimi po polsku popiszesz a tam po malpiem buahahha

Opublikowano

1kk = 1zł

Lepiej sprzedaj eq za yangi a następnie yangi za kasę, bardziej Ci się opłaci.

To konto jakieś 50 zł, a jak byś sprzedał eq to byś miał 80kk jakieś.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

na L to ciebie zrobiu nawet 2 po co komus konto na singapurskim metku lepiej na plu niz na jakims zagranicznym na pl to na 100% ze wszystkimi po polsku popiszesz a tam po malpiem buahahha

Prosze Cie to, że Twój poziom wykształcenia zamyka się na gimnazjum i nie umiesz się przedstawić po angielsku nie oznacza, że każdy kto gra w metka nie umie tego języka.. Małpiemu.. Dojebałeś piździe uszy..

Co do tematu Myślę że 50/60 zł. A co do pomysłu z yang nie uważam go za najlepszy. Czemu? Z własnego doświadczenia wiem ze ludzie chętniej biorą yang od "sklepów" z yang na allegro niż od zwykłych użytkowników.

Opublikowano

Zrób tak jak Wiesiek gada bardziej opłaci Ci sie

Zrób tak jak Wiesiek gada bardziej opłaci Ci sie

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Prosze Cie to, że Twój poziom wykształcenia zamyka się na gimnazjum i nie umiesz się przedstawić po angielsku nie oznacza, że każdy kto gra w metka nie umie tego języka.. Małpiemu.. Dojebałeś piździe uszy..

Co do tematu Myślę że 50/60 zł. A co do pomysłu z yang nie uważam go za najlepszy. Czemu? Z własnego doświadczenia wiem ze ludzie chętniej biorą yang od "sklepów" z yang na allegro niż od zwykłych użytkowników.

a twoj na zerowce dzieciaku nie kazdy uczy sie angielsko w szkole nawet jedni maja angielski inni niemiecki wiec milcz bo wpadles!!!!

nie powiedziales nadal dzieciaku po co grac na zagranicznym globalu jak ma sie swoj buahaha zegna nooba bez odbioru!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...