Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save] W pełni automatyczny domek

Xist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałbym wam przedstawić domek z wysuwanymi stołami, lampami, dwiema automatycznymi farmami itp. więcej jest na filmie

http://www.youtube.com/watch?v=iPBH6xd_XOE

Link :

http://speedy.sh/rXjPQ/Full-automatic-house.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/583dcabefa44183fab12170d6bccc69457c321eb39439dbd4d9e0827691c8436/analysis/1328603603/

6gqn.png
Opublikowano

Łooo ta muzyka to po prostu mi się płakać chciało ;]

W sumie nie jest taki nowoczesny,ale fajny widać że autor się bardzo na pracował ..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Wiem że pole jest od JJayJokera bo sam mówił że możemy stosować ten system u siebie.

6gqn.png
Opublikowano

@Up. Bo wiedział, że ludzie i tak będą podrabiać jego mapę tak jak to było w poprzednich przypadkach, więc wolał od razu powiedzieć, że możecie. Nie jest to żadna tajemnica, ale im więcej od innych ściągniętych rzeczy tym mapa mniej ciekawa.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Ok dzięki za sugestie. Pod koniec ferii powstanie kolejna budowla. tj. Wielki fort. Oczywiście na Flatgrass

6gqn.png
Bywalec
Opublikowano

@up'y może być po ang. Dlaczego nie doczepicie się do JJayJokera, że on pisze tabliczki po ang. Wszystko co jest podpisane j. ang. To od razu jest nie ''jego''.

A co do @topic to like, no bo rzeczywiście namęczyłeś się.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Żal mi was troche bo to jest mój save a pisze tabliczki i napisy po angielsku żeby też ludzie z innych krajów mogli pooglądać. Proste? jak niewieżycie to moge dodać w opisie filmu mój nick z mpc...

Wez czlowieku nie klam -.- To nie twoj save... Gdybys nie sklamal to bys mial Like -.-

W opisie filmiku już dodane specjalnie dla MPCFORUM by Qpsko niedowiarku ;D

6gqn.png
Opublikowano

@Up

Bezpodstawnie kwestionujesz kwestię jaśniejszą niż słońce.

@Top

Praca nie jest twoja, jest to plagiat - przywłaszczyłeś ją sobie.

Jeśli jest twoja to, śmiało dodaj, to nas przekona ;f.

Opis filmu:

Fully automatic house made by Azor2 and Perubb !
LINK: xxx
SUBSCRIBE AND LIKE

EXPmIpC.gif

Opublikowano

oszuscie to nie twój save na yt pisze tak : Fully automatic house made by Azor2 and Perubb !

Opublikowano

Nie przejmuj się nimi ;] To zwykli hejterzy.Poza tym według mnie mapka jest fajna i nie ważne, kto ją stworzył ty czy ktoś inny.

Opublikowano

Perubb to mój nick którym gram w minecrafta a azor2 to kuzyn który pomagał mi robić mapke

dojdzie jeszcze nowy gracz

6gqn.png
Opublikowano

Super mapka tylko muzyka troche kuleje mógłbyś ją zmienić. Czekam na kolejne budowle ! ;d

Opublikowano

Save fajny, bardzo ładny. Mógłbyś poprawić te oświetlenia, by było więcej tego glowstone, dom jest rewelacyjny, ile grasz w mc?

ipo8ba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...