Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana kraju Battle.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, udalo mi sie zmienic kraj :D

Zechcesz zdradzić jak to zrobiłeś? ;p

I mi również nie udało się zbadać elementu ;> Robiłam to przez Google Chrome, i nic niestety.

Pozdrawiam!

Edytowane przez fenfen
Opublikowano

Ok

czemu nie ;]

Mam w gidli kumpla ktory mieszka w Irlandi wyslal mi skan rachunku w pdf, skonwertowalem to do worda zmienilem imie i nazwisko na swoje oraz jakis przypadkowy adres.

Pozniej musialem mu zaufac i podalem mu moje pasy, a on wyslal ten rachunek ze swojego kompa (w razie jak by ip sprawdzali)

No i to wszystko ;]

wydaje mi sie ze to jedyny prosty sposob na zmiane kraju ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok

czemu nie ;]

Mam w gidli kumpla ktory mieszka w Irlandi wyslal mi skan rachunku w pdf, skonwertowalem to do worda zmienilem imie i nazwisko na swoje oraz jakis przypadkowy adres.

Pozniej musialem mu zaufac i podalem mu moje pasy, a on wyslal ten rachunek ze swojego kompa (w razie jak by ip sprawdzali)

No i to wszystko ;]

wydaje mi sie ze to jedyny prosty sposob na zmiane kraju ;]

To gratulacje. I zazdrościć możliwości ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tiaa... wysyłanie rachunku jako dowód to jedyny sposób na zmianę kraju. Przez tydzień zadręczałem blizza ticketami i skanami rachunków coraz to lepiej, jak to oni określili "zmanipulowanych". No cóż mam jeszcze jeden pomysł jak by tu ich zagiąć ale do tego mi jest potrzebna czcionka, która kosztuje 350 ojro. A co do tych na Allegro czy forach, którzy oferują zmiane kraju, to jestem pewien, że mają swoje źródła kopii rachunków :]. Od jednego wyciągnąłem, że płaci jakiemuś niemcowi, grafikowi za przerobienie tychże rachunków pod daną osobę. Dobry sposób na kieszonkowe :P