Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Lose Connection - Fail

Sebvek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Boce na srokingu już od dłuższego czasu i już nie raz zdarzyło mi sie że wyskakiwał błąd " Bot lose connection [...] try login again". Kiedyś sie nie zastanawiałem i poprostu tak jak pisało, tak restartowałem klienta. Niestety dzisiaj, przy obecnym systemie logowania niezbyt uś miecha mi sie to robić.

Zna może ktoś sposób na naprawienie tego problemu nie wyłączając klienta?

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
Witam. Boce na srokingu już od dłuższego czasu i już nie raz zdarzyło mi sie że wyskakiwał błąd " Bot lose connection [...] try login again". Kiedyś sie nie zastanawiałem i poprostu tak jak pisało, tak restartowałem klienta. Niestety dzisiaj, przy obecnym systemie logowania niezbyt uś miecha mi sie to robić.

Zna może ktoś sposób na naprawienie tego problemu nie wyłączając klienta?

Jaka wersja bota potem jak 28 to pobierz 29 i zobacz co dalej jak nie działa to zmień serwer np na malysia cz\y jakoś tak bo mi np na denwer się wiesza.

Opublikowano

Ja też tak ostatnio miałem. Więc wyłaczyłem bota , włączyłem go na nowo, zalogowałem sie na inny server w srokingu (mam wersje 29_2) dałem inject game - czy jakoś tak :) lecz bot się nie podłaczył do gry :( ... jedyne wyjście jakie widziałem to zrobic restart silka i logować sie na nowo... :( ale przed tym poszedłem sobie na pvp xD.

userbar808467.gif
Opublikowano
Jaka wersja bota potem jak 28 to pobierz 29 i zobacz co dalej jak nie działa to zmień serwer np na malysia cz\y jakoś tak bo mi np na denwer się wiesza.

Newbie nie jestem i głupim też nie. Jakbyś dobrze zrozumiał to ja się pytałem co zrobić jak taki błąd wyskoczy a nie jak jego zapobiegać. Jeszcze co do cytatu to kompletnie nie rozumiem początku zdania.

niewymiarowa sygnatura

• Dodaj nową pozycję...