Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o tym myślicie

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkam 40 km od krakowa więc tam jeżdżę na zakupy ale tu tylko wrzucam i pytam się czy podoba się taki zestawik każdy może tak robić ;/

i bez hejtu mi tu ^^

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Zgadzam się z Szymchelem, gówno do potęgi, a o gustach się dyskutuje :s Ja na Twoim miejscu jakbym miał taki styl to wyskoczyłbym przez okno tak jak Twój idol.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mieszkasz na 9 piętrze? To ważne.

Ciuchy chujowe, tak jak niedoszły skoczek i to całe El polako(mówię o ciuchach), o jak dla Mnie przeginka żadać 89 zł za koszulkę z nadrukiem(śmiech). Bo hajsik się musi zgadzać, nie?

MNIEJ KOKAINY, WIĘCEJ MARIHUANY SKURWYSYNY! OBUDŹCIE SIĘ!

Jarałem się Guralem do momentu wyjścia Inwazji. Ostatnia płyta to komercha w chuj(no może poza dwoma trackami). WSRH na jego płycie jest chyba tylko z tego powodu, że solówka Shellera wyszła nakładem tej kesrokopiarki, no bo to Mobb Deep skserowało, nie? Śmiech z tego grajka w chuj.

100_100_727490088_Magik_-_No_to_HOP_przez_SoMeei_middle.jpg

Do dna panowie!

Opublikowano

mówię Ci bez hejtu, że te zestawy są chujowe, a w żółtych będziesz wyglądał jak kanarek

fs_overall.png

Opublikowano

Z tematu tamtego pierwszego zestawu już zejdźcie. Pisał, ze zmienił "upodobania".

Widziałeś może koszulki "I see dead haters" ? Mniej obciachowe od tych, sprawdź je. ^_^

http://www.store.diamante-wear.com/i-see-dead-haters-bordowa.html

Opublikowano

Żółte? o.O Ja tam nie wiem, nie nałożył bym takiego czegoś na siebie. No, może jeszcze czapke...

@up kozackie ajtemsy to som w ajtem szopie w mjetynje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...