Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ustawienie kilku sklepów+fb+expbot

spik90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Ustawiam 4 konta sklepy, 2-4 fishboty i chciałbym jeszcze jedno konto zeby wbijać lvl. Czy ustawienie priorytetów metka niski/wysoki wpłynie na komfortową grę? Ewentualnie co mogę jeszcze zrobić w ustawieniach metina/procesach aby móc odpalić 10 metków (2gb ram, 6 fb i 2 sklepy uciąga luźno tylko że pozniej sklepy na czarno ^^)

I jeszcze takie pytanie, czy możliwe jest "wyciągnięcie" z kamermoda pliku czy coś, który odpowiada za wstawianie tej samej ceny tego samego towaru? To znaczy jak np. dam małż na sklep tam powiedzmy 20kk to gdy przeniosę następną małż i następną... wpisze się ta sama cena? Ponieważ przy używaniu moda i zwykłego metka(blok hs, głównie pod fb) to wywala na sklepach błędy i się wyłącza wszystko ^^.

Jeśli coś niezrozumiałe, piszcie, postaram się sprecyzować moją wypowiedź ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Z opcjach zmień rozdzielczość na 800x600 16bp. Wyłącz przeglądarkę, gg, skype itp. 2 GB RAM to nie wiele jak na chęć otworzenia tyle clientów.

Opublikowano

2gb... mało troszke. Mój braciszek cioteczny posiada komputer, na którym stał jego priv (1rok temu) 12gb ramu ddr3 i ciągną max 12 clientów bez lagów jeszcze na takim sprzęcie, a ty chcesz uciągnąc na 2gb 9 clientów ;] pomyśl, to jest takie obciążenie dla systemu... Jeśli chodzi o KamerModa to masz tam wgrane w modzie takie coś że ceny idą ciągiem, a jak ci sie to nie sprawdza, poprostu coś musiałeś usunąć , tylko nie wiem co. Jak coś daj Lubie to ;]

Z opcjach zmień rozdzielczość na 800x600 16bp. Wyłącz przeglądarkę, gg, skype itp. 2 GB RAM to nie wiele jak na chęć otworzenia tyle clientów.

To nic nie da;] max 4 clienty uciągniesz.. a chce 9clientów. Jedyna rada - kup nowy sprzęt i ciągaj clienty. Pozdrawiam.

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Kurde... wiedziałem, że coś zj***lem ... Mam 4gb przperaszam na prawdę... mam rozdzielczośc najmniejsza (bo fb zeby aptrzec czy gm jest :D) Przegladarka włączana czasami by coś sprawdzic mpc czy tam board, gg przeważnie off skype on bo musze ^^

Odpalić te 9 odpale spokojnie, cośtam przytnie to przytnie tylk ochodzi mi, żeby schować sklepy i potem móc otworzyć, czyli czy zmiana priorytetu na niski lub wysoki ale raczej sądzę, że niski, czy coś pomoże. Karte Graf mam 8800GT i nie zamierzam zmieniać przez najbliższe lata ponieważ 1 brak kasy a 2 prawie każda gra chodzi na high/medium więc nie ma potrzeby.

Jeszcze właśnie pytanie dot. tych cen "ciągiem" jak to ujął up... W sumie nic takiego tylko ze handluje rybkami a wystawianie 45 razy tego samego moze dla kogos nie jest problemem, ale przez kamermoda mi wylogowuje co tam godzine czy coś metka...

przepraszam za interpunkcję/chaotyczność ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...