Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kim grać?

k0stEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawię teraz moją sytuację.

Posiadam 2 postacie a są nimi:

-knight 85lvl skile 77/73 eq to crown armor, knight legs, crusader helmet, pirate boots, tower shield.

-palladyn 19lvl skile 66/54 eq betlet cape, plate legs, stell helmet, dragon shield, pirate boots

I mam pytanie a mianowicie kim radzicie grać bo sam nie wiem. Z tego co widzę palkiem fajnie się gra lecz knightem też nie narzekam i tutaj 2 pytanie kim w przyszłości będzie lepiej grać?

Doradźcie coś bo naprawdę jestem nie zdecydowany. :)

Opublikowano

Hehe, ale masz trudny wybór. Ja bym kontynuował grę knightem. Jeśli Ci się znudzi bierz się za palka. Powiem tak - palkiem szybciej wbijesz lvl, bardzo wygodnie się nim gra. Knight zawsze był profesją słabszą od palka. On się jedynie nadaje do zbierania gp. Ogólnie palkiem w przyszłości będzie Ci się 100% lepiej grało. Podsumowując: Graj knightem aż ci się znudzi a potem bierz się za palka, chyba że masz większą ochotę na paladyna. Daj + jak pomogłem :)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Paladyn to totalna lipa. Nie słuchaj ludzi którzy mówia ,że pal "jest pro"

Graj kinem.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Druid powah,tylko że musisz troszkę zainwestować na początku,ale potem się zwróci 3x :)

Lub sorc,też jest później dobre pg,knight jest typowy do bocenia na n-pvp,no chyba że manual to wbij skile 75/75 i graj :) sama słodycz

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Dzięki za rady ;)

Zostaje przy knightcie będę bocił już 2 dzień juz mam dsm.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...