Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] DRWINA

ForumJestFajne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !!!!

Czy mógłby ktoś mi napisać w punktach co mam zrobić,zeby zdobyc drwinę : wizja reżysera ?

Czekam na odp. ( za najlepszą daje +)

trade usunąłem,umieszcze go w innym dziale bo trzymam się regulaminu ^^

Opublikowano

Tą drwine dostaniesz za wypełnienie osiągnięcia 'Star Of My Own Show' czyli za spędzenie troche czasu przy edycji powtórki.

Nie ma jakichś określonych wymagań co do tego achievementa, po prostu baw się w edycje klipu i wkońcu powinno ci zaliczyć

Jeśli nie zawsze możesz troche oszukac odblokowując to osiagniecie 'Steam Achievement Managerem'

Opublikowano

no tak,wiem ze tym można zrobić,ale ja mam zbyt drogi jak dla mnie backpack i boje się troche używania tego programu.

podobno są jakieś wytyczne co i ile mam robić zeby wykonać to osiągnięcie...

Opublikowano

Nie chce cie namawiać do używania tego programu, bo sam użyłem go tylko raz, już dawno temu na koncie mojego brata, bo chcialem pozdobywac osiągnięcia, które on już miał, i żadnego bana do tej pory nie ma. Program jest 100 % bezpieczny, możesz poczytac opinie ludzi. Valve nie interesują twoje osiagniecia, ważne żebyc nie cheatował.

Co do tematu to czytałem na zagranicznym forach i każdy kto zdobył to osiągniecie podawał inny sposób, który znowu nie działał u kogos innego.Dlatego nie ma sprawdzonej wersji jak zdobyc tą drwinę. Jednemu zalicza po 5 minutach, innemu po 20.

Opublikowano

okej,dzięki . jakbyś mi mógł jeszcze wysłać link programu bez wirów na steama (link do pobrania ) byłbym wdzięczny

nick : murderer of dreams

"Lubie to" leci do Ciebie ^^

Gość Pexior05
Opublikowano

Rozumiem, że panowie dogadają się w sprawie tego programu na Steamie? Jeśli tak, to już wszystko wytłumaczone. Zamykam

W sprawie dalszych pytań na ten temat, pisz na PW to otworzę.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...