Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Kilka pytań co do BM na pl

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań co do bm gram nim pierwszy raz i mam 76 lv i mam 90wit 90int 56 zrn i 6 sila dobrze zrobilem ze dalem w zrn a nie w sile ?Next pytanie mam sfere p i mroczne uderzenia g8 i reszta g1 i moje pytanie to zostawić g8 i bić ochronke i inne wyżej by sura był bardziej wytrzymaly czy też dobić ten skill do p prosze o pomoc i dziękuje.

xxx

Opublikowano

dobrze ze w zr bo daje troszke do obrazen magicznych rob ochronke nie do rozwalenia w pvp

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

dobrze ze w zr, daje ci to uniki sila bm nie potrzebna.

maxuj mroczne do P, potem wal w ochronke. pozdrawiam

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Dobrze, że dałeś w zręczność. Siła daje tylko do hitów i do ognistego, a zręczność do reszty atakujących. Moim zdaniem powinieneś dobić tego skilla na P i dopiero brać się za ochronkę. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Up, Zreczność daje równiesz siłę ataku + zwiększa obrażenia skili magicznych.

Dobij do P, nie dużo ci już zostało.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz, mianowicie - dlaczego nie rozwijasz najlepszego skill'a u Sury BM - Ognistego Ducha ?

Duch jest bardzo potężną bronią w PVP a Ty go pominąłeś. Zainwestuj w tą umiejętność a pojedynki nie będą sprawiały Ci trudności.

Opublikowano

\Duch zżera za dużo many. Powinien to być5 skill ładowany u BM'a . Wiem, co mówię . mam surke 72 lv skile g,p

Opublikowano

1. Jeden mądry i dał w zręczność. :)

2. Bij na P, nie ma co.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zręczność zwiększa tak naprawdę uniki i celność (czyt. sfera) oraz podnosi siłę uderzeń magicznych , bardzo potrzebne . Niby wartość ataku też dodaje minimalną ale zawsze . Bardzo dobrze zrobiłeś , ochronka P ! Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...