Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyt2 Koniec Testów

szymo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no a jak ale jak mnie zbanuja to ja a tym servem tęsknić nie będe bo mam jeszcze 8 innych servów które chodzą jak słynne newlongju2 co sie ostało ponad 2 lata łączne z pierszą wersją gry

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Cabal: Jupiter

Lvl: 48 :) - rośnie w zastraszającym tempie

Klasa: Warrior

Mars

Lvl: 180

Klasa: FS

Opublikowano

piotrek po 1 sze za co dasz mi bana i gdzie a po 2 gie wątpie czy serva postawisz chociaż jeśli ci się uda to zwracam honor

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Mars

Opublikowano

a stare soplszczenie dziala, i stare konta? jak nie to by mi kots zalozyl konto? ?D: bedzie 5*

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

no nic czekamy aż serva włączą ja tam lece narx panowie

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Mars

Opublikowano

stare konta nie dzialaja bo jakby dzialaly to by dalej lowy w hwangach biegaly i syriuszach

moje pytanie:

chodzi juz zzyt2 ??

Opublikowano

zal ;/ zzyt wylaczone wingm wylaczone nie ma w co grac ;/ w co mam grac ??? byl tak zzyt wingm i jeszcze jeden serv tam gdzie byly hwangi tzn robilo sie ze stalek +9 i 9 perel to jaki to server byl ??? zpmt2 s2 ??

Opublikowano
zal ;/ zzyt wylaczone wingm wylaczone nie ma w co grac ;/ w co mam grac ??? byl tak zzyt wingm i jeszcze jeden serv tam gdzie byly hwangi tzn robilo sie ze stalek +9 i 9 perel to jaki to server byl ??? zpmt2 s2 ??

Dziecko Spamu-ta ranga pasuje do Ciebie,nie masz w co grać to idź na dwór,a co do pytania to tak też można było mieć na s2 zbroje hwang

Opublikowano

mi dziala ZZMT2 ale go zjebali a ten serwer co sie robile hwangi z perel i stelek +9 to byl ZZMT2 ale juz sie nie da

a stare soplszczenie dziala, i stare konta? jak nie to by mi kots zalozyl konto? ?D: bedzie 5*

MatriX1 stare konta dzialaja spolszczenie tez tylko usuneli postacie ze starych kont logujemy sie jakbysmy mieli nowe konto

Opublikowano
Dziecko Spamu-ta ranga pasuje do Ciebie,nie masz w co grać to idź na dwór,a co do pytania to tak też można było mieć na s2 zbroje hwang

deszcz pada na dworze a po za tym dla twojej wiadomosci chyba reset byl (chyba)

@edit

ok nie bylo reseta (chyba)

Opublikowano

eee zarzuci ktos spolszczenie do s2 ???

@edit

kurva ;/ to zzyt2 ;/ ehh ten server ciagle mi sie myli z zpmt2 i mysle dlaczego tam fms'y po 1,5kk +0 ;/ ale i tak by sie spolszczenie do tego przydalo ;/ jak ktos moze to niech da linka jakiegos albo upnie na speedyshare

5* bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...