Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyt2 Koniec Testów

szymo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Zzyt2 działa tylko że startujesz z 1lvl. Opisze co jest u Npc: U handlarza z zbroją są tylko zbroje na 26 +9 za 120k, Hełm dla woja na 21lvl +9 za 48k, Dla szamana 38k, Dla sury 28k, Dla

Ninja 8k i też są instrukcje.

U handlarza z bronią: Wszystkie bronie na 30lvl +9 za 20k, Bransoleta na 54lvl i na 8lvl +9, Buty na 9lvl +9, I instrukcje.

U handlarki: Maska emocji na 15dni, Reset bonów 88k a bony za 10k ale chyba w is kupić lepiej. Pierścień expa, Złota Moneta, Rękawica Złodzieja za 1kk Lepiej kupić w is, Zwoje egzorcyzmu sztuk (100) , Rada pustelnika sztuk (100). To chyba wszystko.

A i jest misja jak masz 7lvl idź do handlarki weź misję idź do handlarza z zbroją pogadaj z nim idź jak skończyłeś to wróć się do handlarki i wybierz opcje przedostatnią. Myślę że to wam wystarczy

Liczę na 5*!

2yzq.png

Opublikowano

czyli to co dali stal +9 wcześniej to były beta i juz ich nie ma ?

Czarny chleb i kawa

Opublikowano

loll działa wam teraz ja dopiero 3 lvl wbiłem xD tyle ludzi na psach

Czarny chleb i kawa

Opublikowano

znowu off czy przeciążony jest bo już nic z tego nie rozumiem ^.-

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Cabal: Jupiter

Lvl: 48 :) - rośnie w zastraszającym tempie

Klasa: Warrior

Mars

Lvl: 180

Klasa: FS

Opublikowano

ta fajnie to sobie pogramy bardzo duzo jeden muwil ze przeciazony a 2 muwi ze off no zdecydujcie sie wkońcu

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Mars

Opublikowano

nie wiadomo ja ide do kolegi zaraz i mam to w dupie pod wieczór zobaczye czy da sie wbić

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Mars

Opublikowano

sie zobaczy nie będe płakał jak padnie wkońcu ten serv to 1 z wielu...

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Mars

Opublikowano

hahaha weź mnie nie rozśmieszaj dziecko nie zdajesz sobie sprawy po 1 ile to kosztuj1 po 2 nie uda ci sie postawić serva bez servera( dla niekumatych takie "pudełko"co stoi np w sali informatycznej) po 3 koszty utrzymania i tyle więc zastanów się zanim coś napiszesz ok? xD

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Mars

Opublikowano
hahaha weź mnie nie rozśmieszaj dziecko nie zdajesz sobie sprawy po 1 ile to kosztuj1 po 2 nie uda ci sie postawić serva bez servera( dla niekumatych takie "pudełko"co stoi np w sali informatycznej) po 3 koszty utrzymania i tyle więc zastanów się zanim coś napiszesz ok? xD

nie zawsze stoi xD u nas np. byla skrzynka do sciany przyczepiona xD a poza tym taki z ciebie informatyk ??? 19 postow i serva juz stawiasz ? dobry jestes ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...