Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mody

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak jest ten Mod M4A1 Za M416 Cqb to on strzela jak CQB? czy tylko wygląd zmienia ;d i wrzuce te mody do gry to dostane bana ? bedą +y

76561198375594763.png

Opublikowano

Zmienia :

-Wygląd

-Dzwięk strzału

-Statystyki

I chyba to wszystko :>

Oczywiście , że jest za to ban:) Jeżeli to wykryją dostaniesz Perma <3

iTzApple-FB_.png

Opublikowano

po prostu graj tak jak zwylke...

musisz uwazac zeby ktos raporta nie wyslal bo zlapiesz bana...

nie glithuj, buguj, itd to raczej nikt nie wysle ;)

Opublikowano

po 1. czytaj tematy...

zawsze znajdzie się osobnik który zapyta czy zmienia coś poza wyglądem ...

po 2. czytaj tematy podczepione

tam masz poradnik jak nie dostać bana

po 3. ten temat był potrzebny ?

nie kurwa. po to ludzie robią tutoriale, inni je podczepiają abyś Ty nie musiał zakładać dalszych debilnych tematów.

Opublikowano

Zazwyczaj nikt z naszych "mooderów" nie robi modyfikacji tylko na wygląd tylko na całośc bo mają takie możliwośći więc strzela jak cqb wygląda jak cqb poprotu kupujesz m4a1 i masz cqb proste.

Co do reporta normalnie grasz nikt nie widzi czy masz cos zmodowane czy nie więc looz jak dostajesz jakis report radze kasowac wszystkie mody bo jak przeskanują folder z grą i zobacza mody to ban.

Śledź na bierząco forum nexona szczególnie dział Combat arms a szczegolnie poddział "Abuse reports" ;).

Ale myśle jak będziesz gral w porządku to zaden neo kid z niemiec cie nie reportnie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

a mam Pytanie mam w domu 2 pc 1 moj i 1 taty i on ma CPT++ i właśnie ja na swym Pc przedwczoraj zrobilem formata nie logowałem sie na swoim pc na jego konto tylko na swoje na testy tych modow i jak np zraportuja mnie na noobku to zbanują mnie tez na CPT?

76561198375594763.png

Opublikowano

dostanie bana jeżeli logowałeś się na jego komputerze na swoje konto na którym grasz na hackach... Nexon teraz banuje wszystkie powiązane konta...tak jak ostatnio wyłapał bana AlterEgo- za identyczne coś ;)

ehh.:)

Opublikowano

tyle że mod to nie cheat i ciężej go "wyłapać" jeśli to był mod który daje przewagę to nie dostanie żaden z Was bana.

Opublikowano

mod to byl m4a1 na m416 cqb

No mod daje przewage ale bana nikt z was nie dostanie ;).

Jakby ktoś was zreportował to radze usunąc mody i tyle chociaż skąd ktoś ma wiedzieć ze używasz modów jak nikt tego nie widzi graj sobie ze zmodowanymi broniami normalnie jak grasz to reporta nie dostaniesz i bana za nie tez nie dostaniesz ;*

Jak napisał lenart

tyle że mod to nie cheat i ciężej go "wyłapać"

Żeby wyłapać moda muszą ci kompa przeskanować a robią to wtedy jak dostajesz reporta więc moduj graj śmiało tylko obserwuj co jakis czas forum czy jakiegoś reporta nie dostałeś ale powtarzam jak grasz normalnie z modem to nikt cie nie powinien reportnąć

@ilove hack a mod to dwie inne sprawy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...