Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][1.1][No-Premium] FreeCraft

HAQER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robimy nowe miasto!

:)

Z dnia na dzień będzie coraz większe

8i8Il.png

Adres IP: 91.121.118.135:25056 lub: f16.owncraft.pl:25056

Opublikowano

Uwaga!

Serwer został podzielony na dwa niezależne serwery: Freebuild i Survival!

Freebuild (25 slotów): f16.owncraft.pl:25056

Survival (10 slotów): f2.owncraft.pl:25068

Zapraszamy :)

Opublikowano

Serwer dobry , ale mógłby być lepszy :) Miła administracja :] Jedno mnie denerwuje , ale to szczegół :)

banner_560x95.png?random=328613\
Opublikowano

brawo pod /warp sklep nie mozna nawet połowy itemów z gry kupić :) chciałe mkupić żelazo a tu zonk :O

aha i jesli warp surowce nie dziala to usuncie ta tabliczke z info o nim a nie robicie smaka ludziom, bo już myslalem ze tam sobie wykopie zelazo ktorego nie moglem znalezc w sklepie.

31141tz.gif

ubd5178.png

Opublikowano

brawo pod /warp sklep nie mozna nawet połowy itemów z gry kupić :) chciałe mkupić żelazo a tu zonk :O

aha i jesli warp surowce nie dziala to usuncie ta tabliczke z info o nim a nie robicie smaka ludziom, bo już myslalem ze tam sobie wykopie zelazo ktorego nie moglem znalezc w sklepie.

jak nie działa o.O ?

A no tak sry komus odbiło :/

banner_560x95.png?random=328613\
Opublikowano

Warp surowce caly czas dzialaja juz przeciez -.-

Były zamkniete pare godzin z powodu prac na surowcach.

Najpierw sprawdzcie zanim cos napiszecie...

A jesli chodzi o zelazo w sklepie to dlatego ze jest wlasnie na surowcach i zeby ludzie nie sprzedawali. :)

Juz niedlugo mapa dynamiczna, zapraszam :)

8i8Il.png

Opublikowano

brawo myslalem ze tak zwany ziin jest w porzadku ale zbanowal mnie za rzekome rozlewanie wody na mapie surowcowej, podczas gdy robil to niejaki simon bo ja dopiero sie teleportnolem na tą mapę okolo 5 sekund zanim ziin sie tam teleportowal gdyz nawet stalem tam na spawnie... no brawo brawo oklaski i owacje na stojąco!!! przyznam sie raz rozlalem tam wode i wtedy admin zwrocil mi uwage bo nie wiedzialem, wiec potem juz nigdy nie rozlalem tam wody.ziin najwyrazniej myslal ze jestem jakims dzieckiem neo i ze mam zamiar znowu to robic, do mnie wystarczy jak sie raz powie.

Wczesniej bardzo chcialem polecic server (HA, WIĘCEJ! nawet vipa chciałem kupić!)ale teraz juz tego nie moge zrobic bo wiem ze bana idzie chwycic za stanie na spawnie. brawo Ziin a juz myslalem ze dobry mod z ciebie, chyba dobrze widziales ze na spawnie stalem.. haqer pls odbanuj mnie bo wiem ze ty bys nie zbanowal bez powodu.

0001.png

-Fiquss97

31141tz.gif

ubd5178.png

Opublikowano

Fikuss bana dostales za wylewanie wody . Zasada jest troszke dla mnie dziwna ale nic na to nie poradze . Nie ja decyduje. Widzialem u ciebie w rekach wiaderko z woda wiec stwierdzilem ze to ty. Ja sie ni rozdwoje na serverze wiec nie jestem stanie dac dzialki i sprawdzaczy ktos nie zalewa woda. By dac ci bana mialem powod . Dostales unbana . Zwykle nieporozumienie. Ps. Zdjecie sobie zachowaj na dysku......

Opublikowano

Nowa mapa, Ziin City, Galeria skinów na /warp skin i wiele wiele więcej nowości na serwerze FreeCraft FB :)

Zapraszamy ;)

Mala informacja : Na serwerze survival trwają PRACE, więc jest chwiowo niedostępny, lecz zapraszamy na /warp natura na FB :)

8i8Il.png

Freebuild (25 slotów):

f16.owncraft.pl:25056

Survival (10 slotów):

f2.owncraft.pl:25068

Opublikowano

Uwaga!

Juz niedlugo nowe miasto a stare zostanie usuniete! Czas na zmiany :)

Wszyscy zaczna swoje zycie od nowa :)

PS: Najlepsze budynki zostana skopiowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...