Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Postać do pvp

ElWymiataczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż chciałbym sobie zrobić postać tylko i wyłącznie do pvp, postać ta miałaby przez jakiś czas 52 lvl (3M), gdzie będę jej podbijał skille do min. M6. Potem wbiję jej 70 lvl i prawdopodobnie na tym już zostanie. Mój tygodniowy zarobek utrzymuje się na poziomie około 300kk i 3 kamieni duchowych, więc na bodego mnie nie stać(Aura ~ 24kk), poza tym nie specjalnie mnie interesuje ta postać.Natomiast chcę wybrać między tymi postaciami:

- Sura WP, wiele się naczytałem o niej i prawie wszędzie jest napisane ,że ta postać nadaje się do pvp po osiągnięciu przynajmniej 4M, ale czy gdybym poszedł buildem Ostrze > Palec > Rozproszenie , to nadal by ta postać się do niczego nie nadawała w pvp na 52 lvl ?

- Sura Bm,

- Wojownik Mental, na tą postać w przeciwieństwie do bodego mnie stać (Silne wacha się w okolicach 6kk, a duchowe 2kk)

- Ninja Dagger,

- Ninja Archer,

Chciałbym abyście mi poradzili która postać dostarczy mi najwięcej przyjemności z gry. Nie ukrywam ,że najprzyjemniej gra mi się surą wp, ale nie wiem czy daje radę na dość niskim lvl'u. Proszę jeszcze o to abyście w jakiś sposób popierali swoje stanowiska, ponieważ sam post np."Graj mentalem" mnie w żaden sposób nie urządza.

Pozdrawiam, ElWymiataczos.

Opublikowano

@up Autor tematu chciał iść buildem Ostrze > Palec > Rozproszenie więc już są 2 skille ofensywne

Najlepszym wyborem będzie Sura BM lub Ninja Dagger . Oby dwie postacie dobrze radzą sobie w pvp i mają dość tanie eq i ku . Jedynym minusem BM'a to kiepski exp ale myślę że do 70lvl dasz rade

Opublikowano

Polecam Ci ninje archer - na wyższych poziomach ( tj. ok. 50 lvl + ) profesja ta jest świetna w pvp jak i na bosach. Pierwszym skillem powinna być ognista/trująca strzała.

Opublikowano

Ninja archer najlepszy har z tych. Jak masz nno to jestes nie do powalenia. Skile latwo sie wbija, inwestujesz w eq kase. Kosiara do pvp

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ja ci polecam wojownika mentala.

Ma silne ciało co ci daje więcej obrony i inni gracze ci walą po 1, 5 z broni. Do tego abs jakieś i ze skili będzie cie też trudno ubić.

Duchowe to jeden z najmocniejszych skili, a ku jest tanie więc wbicie G to żaden problem. Ja z duchowego na m5 walnąłem 3,5k w psa :)

Łatwy exp wbić 70lv to żaden problem.

A jak chcesz samo pvp na niskim lv to Bm. FMS 9 z um + i rozpierd*l siejesz w m1 z lv 30/55 ;)

Opublikowano

A ja polecam mentala lub daggera obydwie są dobre w pvp.

Mentalem na 75lvl+ Duchowe walnięcie i bodziak leży ;)

Opublikowano

@up dagger do pvp? Może frytki do tego? -.- Do PVP tylko Wojownik Mental albo Ninja Archer. Nie ma innego wyboru. + ploseee :D

Jakbyś choć trochę znal i widział daggera który kosi i prowadzi go doświadczony gracz to byś się spocił.

Dobry dagger na chmurę może złożyć.

Wybierz sobie albo bm albo daggera.

Inna opcja to body ale mówisz ze nie podołasz z ku.

Opublikowano

do pvp najlepsi BM i Archer po prostu bajka :)

Dagger tez dobry do pvp

WP najlepszy moze nie jest ale daje rade

Mental slaby , ma tylko 1 celny skill a reszta latwa do ominiacia

860331433165800174608.png

Opublikowano

Wojownik Mental to "potwór zabójca" , duchowe uderzenie nie jest gorsze od sferki bm'a , ognistej strzały archera czy błyskawicy helera .

Jedyny minus to "powolność" , jeżeli nie jesteś "pro" doświadczony i zamierzasz bić się żeby wygrywać z 1/3 przeciwników polecam bm'a z dobrze rozwiniętymi skillami i takim sobie eq pod inteligencje , jeżeli chcesz się pomęczyc , lecz być naprawdę skuteczną machiną do pvp i wojen gildii , murem stoje za mentalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...