Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]GB2+GE1 A takie tam :D

Nommo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ta nowa era to klatkowanie i kwadrat to dzięki, ale takich filmików gdzie lata za tobą kumpel/całyklan i ci pomaga jest w sieci mnóstwo.

Opublikowano

Filmik moze byc , tylko troche nudny , po co nagrywasz jak bijesz aliena ? nic nudniejszego juz nie moze byc.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Właśnie, zapomniałem dodać.

Przez 1/4 filmiku bijesz aliena, co każdy widzi u siebie na koncie 100 razy dziennie.

Opublikowano

rozwalil mnie moment 3:33 :D przybliza do niewiadomo czego haha :D

filmik fajny tylko mniej bicia alienow i a wiecej bicia wrogow ; )) lataj sam albo z jkims 1 kolega ; ))

Chyba chodziło o HP :)

Opublikowano

Nie chodziło o HP, tylko to jest znany gracz na GB2 :) P$O było na GB2 - nie na GE1 :) Co do klatkowania, no cóż nie mam 8 rdzeniowego kompa ...

Opublikowano

Cóż, 1 rdzeniowy procesor, i można nagrywać płynnie, kwestia ustawień HC2, lub czym tam nagrywasz.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No to prawda, ale to było ponad pół roku temu o_O ;) Dzięki za opinie, teraz już (staram się) nie robić takich błędów, dzisiaj chyba będzie nowy filmik - wczoraj mhh i jedziemy z podwójnymi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...