Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie cheatów

pawelek123@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem z uruchomieniem hacków do WarRocka. Mam win 7 64bit, ściągnąłem już z 15 hachów i injectory, żaden nie działa. Zmieniałem nazwę, odpalałem injector,który kazał mi włączyć warrock.exe. Po włączeniu nie uruchamia mi sie hack a ściągałem tylko D3D. nie wiem o co chodzi, odpalałem jako admin, mam zainstalowanego .net farework 5.31 ( taki był w standardzie) i visual C++ 2010. antywirusa wyłączyłem,

Opublikowano

SiroSix v14.2 też próbowałem, próbowałem już wszystkiego. może wina leży u mnie w systemie? bo injector był sprawny i kazał włączyć WarRock.exe

Opublikowano

Jak już przy WarRocku klikniesz Start Game, to popatrz na Injector i zobacz, czy jest napisane 'Succesfully Inject' czy 'Failed to Inject'.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

miałem dużo injectorów, i zawsze pisało succesfully albo nic nie pisało. Nie zdarzyło mi się żebym miał Failed. Ściągałem rózne injectory, zmieniałem te nazwy żeby plik .exe miał taką samą nazwę jak .dll i dalej nic. Raz wyskoczył mi problem związany z procesorem graficznym, poczytałem trochę głębiej na forum i dowiedziałem się że trzeba mieć Visual C++ oraz .net framework. okazało się że net framework był nieaktywny, to go włączyłem i dalej nic. Hack tak jak by mi działał ale mi go nie pokazuje. wciskam instert wszystkie F i dalej nic. Może cośz tymi programamy Microsoftu jest nie tak. czytałem na forum to wiele osób ma win 7 64bit i im chodzi bez problemu, ściągałem same D3D to menu powinno być w lewym górnym rogu,,, może mam źle dopasowany hack do injectora, ale czasami zdarza się ze ściągam hacka i injector jest już w paczce. Może da się zrobić jakiś test albo coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...