Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Sm na PL

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, w czwartek kupiłem sm, ktore doszły po 1h. w piatek kolega doładował sm lecz on nawet nie otrzymał sms zwrotnego, a kasa z konta znikneła, Myślałem ze moze przekroczony limit sms, to wysłałem od 3 kolegi sms, i doszlo normalnie.

Do supportu pisałem. nie ma zadnej reakcji. miał ktoś podobny problem ?

Opublikowano

Jesteś pewny że kolega wszystko poprawnie napisał ?

Chodzi mi o numer tel. itd.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dobrze wpisał kod na SM ? Jeśli tak.. to niech napiszę do suportu niech poda nr tel z jakiego wysyłał smsa jeśli żeczywiście sms doszedł a SM nie zostały przyznanane suport odda ;x SM :)

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Dobrze wpisał kod na SM ? Jeśli tak.. to niech napiszę do suportu niech poda nr tel z jakiego wysyłał smsa jeśli żeczywiście sms doszedł a SM nie zostały przyznanane suport odda ;x SM :)

support nie odda beda kazali pisac do operatora telefonu gra nie warta swieczki

Opublikowano

w piatek, otrzymałem odpowiedz od supportu, oni twierdza ze z ich strony wszystko przebieglo pomyślnie. na a jak u nich jest pomyślnie to bede sie z nimi kłocił, jak moze być pomyslnie jak nie otrzymałem sm. Tylko nie wiem z jakiej strony ich podejsć, zeby mi jednak oddali te SM.

Opublikowano

Ok Słuchaj.... Dużo ludzi już próbowało wkrecać że żekomo wysłało i nie doszło :) Ale wierze ci :D Bo i tak sprawdzają czy z tego numeru był zasilany stan SM :D

A więc tak musisz napisać do głównego suportu metin2/gameforge : Gameforge 4D GmbH

Albert-Nestler-Strasse 8

76131 Karlsruhe

Niemcy

Tel.: +49 (0)700 GAMEFORGE (+49 (0)700 426336743)

-Brak wsparcia w grze lub Gamepay pod tym numerem-

Fax: +49 (0)721 354808152

Kontakt: [email protected]

Sąd Rejonowy w Mannheim, rejestr handlowy: HRB 111190

Nr ident. VAT: DE247446041

Dyrektorzy generalni: Carsten van Husen

I Muszisz pisać po NIEMIECKU !!!!!

Wrazie co napisz mi na gg to ci pomogę od ręki :) A jak ? to już nie ważne tylko na gg i tobie. Sprawdze ci od ręki czy transakcja doszła do skutku i czy operator odesłał akceptacje :)

Bo niewiem jak z polski ale jak Niemcy u nas kupują to wszystko musi przez Telecom iść a tam dziury jak Chuj mają :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...