Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

agBot pytanie

MistrzuWody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam takie pytanko. Wlogowalem sie przez agBota na Silkroad Revolution. Ustawilem wszystkie opcje id. Lecz gdy daje Start Bot .. Nic sie niedzieje lub jest tylko tp do miasta i tyle ... wie ktos moze oco chodzi ? Czemu bot niedziala tylko stoi w miejscu

Prosze o odp Dziekujeeee

Opublikowano

Czesc. Mam takie pytanko. Wlogowalem sie przez agBota na Silkroad Revolution. Ustawilem wszystkie opcje id. Lecz gdy daje Start Bot .. Nic sie niedzieje lub jest tylko tp do miasta i tyle ... wie ktos moze oco chodzi ? Czemu bot niedziala tylko stoi w miejscu

Prosze o odp Dziekujeeee

w agbocie masz zakładkę teleport sprawdź ją ja miałem ten sam błąd okazało się że źle ustawiłem tp do miasta a on nie miał retunów i stał na spocie...

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Wiesz co sprawdzalem ją jest ustawiona dobrze. Tylko głownie chodzi mi oto ze jak sie juz zaloguje ustawie all i daje START BOT. On nic nierobi niereaguje .

Opublikowano

Wiesz co sprawdzałem ją jest ustawiona dobrze. Tylko głownie chodzi mi oto ze jak się już zaloguje ustawie all i daje START BOT. On nic nie robi nie reaguje .

takie problemy przeważnie robi złe ustawienia hunting area lub opcja w "config" o nazwie "stay idle if no monster" no i oczywiście teleporty jeśli masz to ustawiony prawidłowo to reinstal bota i pobierz nową wersje

Opublikowano

Zmieniłem ustawienia od poczatku wszystko chodziło dobrze ale nagle zaczal chodzic po spocie ale nie bije mobow:

W konsoli pokazuje taki błąd : 'No target, Walk to search for new potential target'

Opublikowano

na samym dole bota masz tam takie coś od spota gdzie ma bot expić i tam też jest przydział lvl mobów jak się nie mylę sprawdź czy czasem nie masz ustawione że moby np mujigi 49lv a w przedziale jest 1-48 lub 50-120...

Opublikowano

Sprawdzilem i mam ustawione 1-140 Wiec raczej to nie to :s Prosze o dalsza pomoc.

Aha i mam jeszcze jedno pytanie gdy juz wloguje sie na silka.. To mi niepokazuje na bocie zadnych skili lvla hp mp ani nic. Zaradzicie

Opublikowano

Q:Nie pokazuje się nick postaci ani lvl.

A:A czy masz zainstalowane pakieciki biblioteczek dla windowsa?

Q:Mam ale to ciągle nic nie daje!

A:Teraz przyda się NetFrameWork 2

Q:Nadal nie widzi postaci.

A:A czasem nie zmieniałeś configu? Powinien być do 1 postaci ja tak mam i jest ładnie ale , w taki przypadku rozwiązujemy problemy na forum -> NAPISZ NOWY TEMAT

sprawdź to a na przyszłość jak masz problem pierw spróbuj tu

ja już to widziałeś to sry

Opublikowano

Wiesz.. Wczoraj wszystko bylo okey Ale dzisiaj usunolem wszystkie smieci sciagnolem s-ror na nowo. Sciagnolem agBota, wypakowalem , UStawilem wszystko tak jak tutaj jest :

pobieramy AgBota ver.5.2.0b: http://www.agbot.net....2.0b.nomap.zip

zródło oficialne wiec skan we własnym zakresie...

wypakowujemy gdziekolwiek i po kolei:

w folderze Windows/System32/drivers/etc modyfikujemy plik Hosts dopisując linijke 127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

- kopiujemy MediaPatcher do folderu z silkiem (radze wyłączyc antywira przed jego uruchomieniem)

- uruchamimy Mediapatcher który spyta czy spatchować media.pk2 wciskamy NIE!!!, teraz spyta czy spatchowac port wciskamy TAK.

- z folderu AgBot usówamy folder Data a folder Datar zmieniamy nazwe na Data

-teraz uruchamiamy agbot.exe i modyfikujemy jak na obeazku:

MediaPatcherem spatchowywuje port , reszte ustawiam tak jak byc powinno . Teraz biore sie za odpalanie tego wszystkiego . Odpalam nyconnectora 1.3 , Nastepnie agBota, Teraz chce odpalic silkroada i wyskakuje inspeckaj , Jak pozmieniam media patchera to sie silk odpala ale niepokazuje mi w bocie zadnych danych..

Mam nadzieje ze zrozumiales. Sorka za klopoty ale sam juz niedaje rady

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...