Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ile kosztuje spec ?

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie ci nie powiem bo na CA nie siedze ale na 30 dni kosztuje około 35-36k gp nie pamiętam ile dokladnie :D

na 90 dni nie da sie kupić

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Policzyłem w kalkulatorze , czy pomysł kupna viperki na perma za gp jest dobry?

Nie, nie jest dobrym pomysłem. Już lepiej kupić za to myst-n i mieć dużo broni na kilkadziesiąt dni, spec nie jest taki dobry. Możesz mieć więcej speeda za gp jak masz odpowiednią rangę.

ipo8ba.png

Opublikowano

Policzyłem w kalkulatorze , czy pomysł kupna viperki na perma za gp jest dobry?

NIgdy by tak nie zrobił.Jak dla mnie to idiotyzm

Opublikowano

Na dodatek musiałbyś mieć ponad 4,5 mln, by zarobić takie coś trzeba dziennie poświęcać ok. 10h na grę, szczególnie fireteam/quarantine mieć gp passy etc. a i tak byś miał taką sumkę za dobry rok dopiero. Chyba, że planujesz wygrać kilka razy w supply case gp hazard - stracisz nxy, a miliona pewnie i tak nie wygrasz, więc nie ma sensu. Lepiej kupuj na tydzień, jeżeli jest Ci aż tak potrzebna.

Pozdrawiam, Rudolf1902.

ipo8ba.png

Specjalista
Opublikowano

to jeżeli masz zamiar wydawać na hazardy to kup black keye i może tam trafisz speca na perma

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Takie coś nie ma sensu, zanim zarobisz te 4,5kk GP to minie baaardzo długo czasu, chyba, że wydasz trochę NXów na GP Hazardy, chociaż według mnie już prędzej trafisz perma z czarnej skrzynki niż będziesz zbierał.

Opublikowano

juz lepiej za nx kupic

Ja wole wydać te 35k gp niz 50zł na speca...

jak ci tak zalezy na tym specu kup sobie go na rok po 3600 dni ponad zeby miec go na perma to 10 lat no bez przesady pozatym 4.5 miliona gp nie można od tak zdobyć ;).Dla mnie nie warto lepiej kupic sobie go na jakis czas jak go tak strasznie lubisz to na 3 miechy czy cos ale bez przesady ludzie -.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...