Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]World object editor

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem zanim wystartujemy planujemy dopiąć wszystko na ostatni guzik i wyeliminować każdy możliwy bug, więc gwarantuję, że się nie zawiedziecie ;)

Opublikowano

problemem było, że tylko wojtek miał passy do dedyka a jego czesto nie było, nawet gdy znałaem błąd nie mogłem nic zrobić. Teraz ja będę miał dedyka więc luz. Z resztą "stary nevrast" jest już dawno skończony, ale dojdzie wiele nowych rzeczy (na przykład nowe mapy)

sygna.png
Opublikowano

temna ale to juz chyba przesada jak dla mnie, macie renifery i inne itd mozna tam mapa dodac ale zeby nie bylo za duzo tego :P jak juz wojtek dawal na yt filmy to ja tu oczy mialem takie ze..... mial wygladac spx taki nie easy nie hard tylko medium a tu jak pl pad is i tyle jak by w tedy dal mniej moze ceny is i nie robil harda to wiecej ludzi mi przybylo i np 2 tygodnie i kupia cos z is bo lepiej poczekac i miec 200 zl w 1 tydzien niz w 1 dzien 10zl bo wiecej grazy mysli i ze zostanie itp tak ja mam na pl i duzo osob pewnie tez. tera jak bedzie start pls nie robcie tego harda jak w tedy niech bedzie medium lub miedzy medium a hardem i nie pad is itdi bez ulepszaczy np do 70lvl czy tam 61.

a mam pytanie ten woe dziala tak ze ja moge odpalic to i isc ze na priva i dac se co che xD? czy to adminem trzeba byc ? bo wiem ze to do map ale ogl jak to dziala czy trzeba np byc na swoim prive czy idzesz na kogos i dajesz co chesz?

Opublikowano

To jest. Osobny klient. Po. Zrobieniu mapy wrzucamy do swojego. Tego edytora nie ma w kliencie nevrast. Calosc dziala offline bez laczenia sie na serwer. Wlaczasz i od razu stoisz na mapie. Tyle

sygna.png
Opublikowano

TenMa nie wciskaj kitow to jest edycja tego Niemieckiego

Wez ...

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

TenMa nie wciskaj kitow to jest edycja tego Niemieckiego

Wez ...

Hahahhahaha, to, że Steffen mu pomagał to nie oznacza to, że jest to przeróbka ;d

PS. Ten niemiecki różni się od tego :) Wiem, bo go mam (niemiecki)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...