Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent Walentynkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Szukam prezent walentynkowy dla mojej dziewczyny ... mój budżet to 50 zł <omg> ... niestety.

Co polecacie kupić do tej ceny.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ja np. swojej kupiłem walentynkę (to chyba oczywiste), taką duuużą czekoladę i bransoletę. C:

@Edit

Wyniosło mnie to 40zł.

Opublikowano

Kup jej roże.

Albo bransoletke z jej imieniem o ile masz sposob zeby takową zdobyc.

A jak nie to to jej kup jakąś bransoletę i róże to jej starczy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nic lepszego jak bukiet róż( tak z 5,6= 30zł) i kawiarenka z kawusią/herbatką + szeptanie miłych słówek ;)

Zawsze działa.

anonym.png

Bywalec
Opublikowano

widziałem kiedyś misia pluszowego z miejscem na zdjecie. wkleisz tam swoje zdjecie i bedzie dobry prezent na walentynki

.

Opublikowano

Mojej dziewczynie wystarczy sama moja obecność przy niej w ten dzień .

-tobie polecam kupienie kupienie pierścionka .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

To co wyżej, oraz polecam zrobić kartkę walentynkową, przypalaną ogniem i obwiniętą czerwoną wstążką , w tamtym roku taką dawałem z różami, i bombonierką w kształcie serca, efekt gwarantowany ; )

aqcu39P.png
Opublikowano

W Aparcie masz ciekawą ofertę z tymi zawieszkami charms, do 40zł byś coś sobie znalazł, tylko najpierw dowiedz się czy twoja dziewczyna miałaby na czym takie rzeczy zawiesić. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Kup jej GIGANTYCZNEGO misia :3

Za 50 zł...

malutkiego co najwyżej...

Załatw jeszcze z 50 zł , pożycz ,zarób jeszcze trochę czasu i kup tego misia :) fajny prezent i na pewno się ucieszy <3

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano
mój budżet to 50 zł <omg> ... niestety.

Beka z ciebie, kupisz jej róże za 5zł to będzie się cieszyć, albo jakiegoś słodkiego misia.

Dla dziewczyny liczy się gest, chyba, że masz kurwe a nie dziewczynę.

; )

Opublikowano

no dlatego pisze ze symboliczna róża za 5zl lub bukiet a nie jakies bransoletki sretki i inne duperele po co? potem bedzie problem jaka jeszcze bransoletke wybrac -.- dasz jej róże buziaka i bedzie happy jak nie wiem co :) ( ja tak zrobie )

NO PAIN

NO GAIN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...