Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bede Wdzieczny I Dluzny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem : wypakowje Part 1 i pisze mi: Musisz podac nastepujace wolumin , aby kontunouwac wypakowanie przegladaj : C:\Program Files\ksro\tSro_Setup_20090811.part2[1].ra ,ar włóż dysk woluminem i nacisnij ok ,aby ponowic probe , lub anuluj aby przerwac wypakowanie Pisze tutaj poniewaz nikt w dziale silkroad mi niepomogl . prosze o pomoc

Opublikowano

[1] usun to z nazwy partu winrar

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Mike??????? oco biega?? ja sciaglem narazie tylko part 1 , czyli musze scignac jescze part 2 zeby niemiec takiego problemu;/? . A tego part 1 niemoge wypwakoac;(

Opublikowano

Tak, jeśli plik jest podzielony , np. filmy ze stron warezowych mają po np. 10 partów to musisz wszystkie 10 pobrać, aby móc potem wypakować. Tak samo tutaj musisz mieć oba party :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ech ale ja tego part 1 niewypakowalem ;/ mam taka niby instalke;/. Bo reset kompa byl;./ mam ta niby instalke i do niej sciagne part 2 3 4 5 6 i bedzie smigalo;] ????

Opublikowano

sciągnij reszte partów i dopiero wypakowuj omg

to gra podzielona na 6 plkików

sciagasz i wypakowujesz z 1 i hura

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Sciągasz wszystkie party, ladujesz je do jednego folderu, rozpakowywujesz part 1 a reszta ci sie sama wypakowywuje. Gotowe

76561198001815076.png
Opublikowano

To TY nie kumasz.. -.-

1. Sciagasz WSZYSTKIE party

2. Tworzysz folder byle jaki

3. Wrzucasz spakowane party do tego folderu

4. Rozpakowujesz

Jak to ci nie pomoze zapytaj na tibia.pl

@down

fail

Jeśli też sądzisz, że Owned! jest pokemońsko pierdolnięty to wklej to do swojej sygny.

xD

Opublikowano
ech wy chyba mnie nie kumacie . Ja niemoge wypwkowac part 1 to scaigam part 2 3 4 5 6 ico potem???

boze...co to za kretyn...

Nie mozesz wypakowac part 1 bo nie da rady, brakuje ci reszty czesci tego pliku ^^ musisz sciagnac wszystkie party i dopiero wypakowuj part 1 to ci wypakuje ze wszystkich i wyjdzie plik :P (mysle, ze teraz to zrozumiesz...)

Opublikowano

Part = część

Część może być np. tortu, pizzy, ale także pliku.

Żeby lepiej wrzucało się na neta, nie wszystko naraz, tylko po trochu, dzieli się dany plik na części w winrarze. W ten sposób pliki uploadowane są mniejsze.

Ściągając jedną część, nie masz całego pliku, więc aby go móc otworzyć, potrzebujesz wszystkie kolejne. Dlatego aby otworzyć plik, ściągnij wszystkie części i wtedy rozpakowywuj. I mam nadzieję, że wytłumaczyłem ci wszystko jak należy, a jeśli jeszcze raz będziesz mówił, że nie kumasz TO OSOBIŚCIE CIĘ RAPORTNĘ :s

bez gif.