Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem temat z sura Wp czy wojem mentalem i mental mi sie nie podoba bo 2 ręczna broń :/

Ale przejźmy do mojego tematu. Jak ma być ten sura ala bodymental to jakbym miał rozwijąc skille chciałbym się polecić specjalisty bo na surach się nie znam tylko na wojach i ninjach.

A Więc jak ma być dobrze prowadzony sura WP ?? Interesuje mnie bardzierj build pvm ale troche pvp tez bym chciał więc jak mam rozwijać sure wp?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja bym zrobił tak.. Najpierw na m dawać w ostrze, zbroje, wir, lub najpierw wir potem zbroje ;d później palec, i reszta od twojego wyboru ;d

Staty 2 wit 1 int lub odwrotnie to też zależy od ciebie ;]

Opublikowano

Co do skilli radziłbym tak : ostrze , zbroja , wir , pózniej rozproszenie ponieważ ten skill wymiata (według mnie) w pvp więc twoja postac byłaby dobra w PvM oraz PvP. Ja tak skille rozwijałem i bardzo dobrze mi się grało . W statach może daj 2 Pz 1Pm bo wp nie potrzebuje tak dużo many jak Bm ;p zresztą zrobisz tak jak będziesz chciał pozdro ;]

Opublikowano

Skille:

Czarowane ostrze, smoczy wir, czarowana zbroja, uderzenie palcem, strach i rozproszenie

Status:

2 int - 1 wit i później max zręczność

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

ja polecam walić w skille jak koledzy wyżej pisali ale dawać regularnie 2 PŻ, 2 INT i 1 lub 2 pary (siły).

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

Ja teraz robie sure WP na lw.yt2sf mam dopiero 50lvl bo jeszcze nia nie expilem a kolega UP masz dmg jak woj body z AURA na P xDD

bartes.png

Sygnaturka by Vented

34793.gif

33308.jpg

33525.png

Opublikowano

Nie porównuj priva i pla...

Na PL WP jest ODBUGOWANY i jest BEZ PORÓWNANIA.

Na PL polecam build ostrze>zbroja>wir>strach/palec, build pvm. Jesteśmy beznadziejni w pvp, ale pvm mamy wyśmienite.

Na privy ostrze, wir, palec, rozpro. Zbroja jest zbugowana, strach jest zbugowany więc nawet się nie opłaca robić.

Staty 2:1 int:wit, na 45 lvlu bijemy max int, a potem max zre(z buta) lub max str(z konia).

Jak myślicie, że int to tylko mana, to nie wpierniczajcie się, bo znacie się mniej niż nic na tej postaci, a jeszcze wprowadzacie innych w błąd!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...