Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gdzie są te szkrzynki

SZOKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz Nexon coś zmienił, bo po północy zawsze pełno ich było, a teraz jest ich dość mało, chyba w późnych godzinach nocnych najłatwiej zdobyć, na CW się czasami trafiają, ale rzadko.

Opublikowano

Ja grałem dziś na Platinium od 17 do 18 to złapałem o 17:45 jedną i gość zgarnął drugą. Może znów przywrucili nieregularne wypadanie. Bo i Black Hisec Kase wypadało. Może wreszczie to się trochę unormuje.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Szukaj a znajdziesz ;).

Delta jeżeli masz tam dostęp najlepiej sie tam dropi skrzynki (przynajmniej tak zauwazyłem) weszłem na kuzyna konto na delte dziś i śmiało zgarnełem takie 4-ry na jednej grze godziny są rozne i pozne jak 23 jak i wczesne jak 12 dokładnie co do minuty nikt ci nie powie.

Jednak nadal uważam że im mniej oblegane servery tym częściej lecą wiec mozesz probowac rownierz na charlie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja powiem tak. Wczoraj jak grałem(7 godzin) to wyskoczyły mi 2 skrzynki lub 3 w czym zebrałem tylko 1 xD, jutro może będzie jak uppgrade to może coś się zmieni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...