Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Battlefield3

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Gram chyba od 4 dni w Bf3 na ps3 . Przeszedłem już calą Kampanie i teraz zaczynam grać online . Jest to moja pierwsza gra Fps więc nie za bardzo mi idzie granie na padzie . Macie może jakieś sposoby jak dobrze grać na padzie w różne gry Fps ? Czy poprostu naucze się wkońcu jak się gra dobrze na padzie ? ;p

Może jakieś porady ? ;D

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Aha ;] Czyli czułość najlepiej na małą ustawić ? A da się normalną myszką grać w Bf3, czy trzeba coś tam ustawić żeby grać myszką ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

To już od ciebie zależy jaką chcesz ustawić sobie czułość, nie wiem jaka Ci odpowiada, do tego musisz sam sobie dojść. Normalną myszką nie da się grać, można tylko FragFx'em

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Musisz że tak powiem obczaić grę.

Na początku zobacz jak się strzela itp.

Potem ucz się cały czas, nim się obejrzysz

obcykasz wszystko.

image.png 

Opublikowano

Wiadomo że na początku jest ciężko ogarnąć fps'y na padzie, ale z czasem będzie ci coraz lepiej szło.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Z czasem wczujesz się w grę, na padzie jest trudniej grać w FPS'y ale za to łatwiej w Wyścigi, Symulatoru itd. Poćwicz troszkę jeszcze skilla na kampanii, dostosuj ustawienia odpowiednio do twoich wymogów.

10906.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...