Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej .. mam problem boce ibotem i jak wlanczam all tnz wlaczylem ibota loadera fajnie wbija wbił wybieram chara i nie moge sie ruszyc nie ma ludzi w hotan nie moge weyjsc z gry itp i odwala mi takiego błęda a mam wszystko zaintalowane z FAQ Ibota

plpp.png

Prosze bardzo o Pomoc! dodam ze jestem swiezo po formacie

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Pomocnik
Opublikowano
Hej .. mam problem boce ibotem i jak wlanczam all tnz wlaczylem ibota loadera fajnie wbija wbił wybieram chara i nie moge sie ruszyc nie ma ludzi w hotan nie moge weyjsc z gry itp i odwala mi takiego błęda a mam wszystko zaintalowane z FAQ Ibota

plpp.png

Prosze bardzo o Pomoc! dodam ze jestem swiezo po formacie

Jak wbijasz przez loadera musisz zaznaczyć opcję radirect ip i zmienic na taki jaki ci się w bocie wyświetli.

Jeśli zmieniasz ip i dalej masz to samo usuń config bota twojej postaci i zrób od nowa.

Opublikowano

Zaznacz use one processor w loaderze . Nie pytaj dlaczego . Pisałem to już wcześniej i nikt nie wierzył . Miałem to samo i rozwiązało to mój problem . Tak samo u kolegi .

@Down

Hmm ... Napisz na stronce ibota o problemie .

20358.gif
Opublikowano

po co ku rwa pytacie po 100x temat byl wystarczy poszukac .... a nie posty sobie nabijac ....skoro juz nabijasz to z glowa

HATE LOGING :(:s

Opublikowano

pieprznij sie jakimś kowadłem w łep tylko moze ci polepszyc -.- sam nabijasz posty i nie spam mi tu jak i tak nie pomogles w niczym bys mogl poddac link do tematu a nie pierdolisz jakies glupoty

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----