Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]"minął czas połączenia"

Caendil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem, ponieważ jak gram często łapie lag i potem komunikat" "Minął czas połączenia z serwerem". Nie jest to wina pingu bo mam cały czas zielony, szybkości internetu też raczej nie. Spójność steam nie działa, to też nie wina hosta bo znajomy gra dalej a mnie wywala. Często też, żeby dołączyć do jakiejś gry muszę ja włączać od nowa... Proszę o pomoc...

Opublikowano

A sprobuj, wlaczyc multi, i uruchomic menadzer zadan ( ctrl+alt +delete) klikasz prawym na mw3 mp, i przejdz do procesu, potem prawym na proces, i dajesz ustaw priorytet i daj normalny ;))

Opublikowano

otwarty, myslisz ze wyczyszczenie go od srodka by cos dalo? mam go juz grubo ponad rok i od nowosi nie czyszczony byl bo gwarancja...

Opublikowano

Sądzę że by to nie pomogło , ale jeśli posiadasz czas zrób to , chociarz komputer będzie ci szybciej chodził.

Opublikowano

no tak , ale na 99% nie pomoże to:

-zeskanuj kompa w poszukiwaniu wirusa

-wyłącz zapore

-Wyłącz antyvira po PEŁNYM przeskanowaniu

-zresetuj modem

Opublikowano

nie mam wirusów,reset modemu nie pomagał i kombinowanie z zaporą też

teraz jeszcze coś takiego np

Utracono połączenie ze Steam. Ponowne dołączenie do czatu nastąpi automatycznie po nawiązaniu łączności.

Opublikowano

Też to miałem, ale łatwo to naprawić.

Krok 1 - Ściągamy angielską wersje gry, waży 7,4gb. Wchodzimy w bibliotekę steam, klikamy prawy na ikonkę mw3 i właściwości, 4 zakładka(Język) Będziesz miał ich trochę do wyboru, dajesz angielski i czekasz aż pobierze, niestety urok gry jest taki, że na niektórych polskich wersjach właśnie mw3 niepoprawnie działa.

Krok 2 - Jeśli chcemy grać po polsku, wchodzimy w sciągniętą angielksą wersje, domyślnie zone/english i kopiujemy wszystkie pliki, mające przednazwe "patch"!!! Jest to bardzo ważne, bez tego nie wejdziemy na żaden serwer.

Krok 3 - Wrzucamy skopiowane pliki do polskiej wersji, i podmieniamy. Teraz powinno wszystko ładnie śmigać.

P.S Miałem ten sam problem, męczyłem się z tym jebanym mw3 cały dzień, no ale w końcu działa, i jest po polsku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...